091231

Gott Nytt År!

Sir Mix-A-Lot - Baby got back


Inköpt

Denna härliga partyhatt från Party Store plus litte tillbehör ;)

Queen - Don't stop me now


Inspiration


Fyndat

Var på stan med Lövet idag. Vi tog bara lilla rundan idag, imorgon ska vi köra stora. Hehe kommer bli intressant å se hur länge vi orkar. Fyndade iaf ett par sjukt snygga skor på Belle, 99kr. Inte helt illa pinkat. =)

För tidigt?

Trots att snön faller ner och vinden viner får jag lite vårkänslor. När jag ser alla fantastiska bilder från vår/sommar kollektionerna kan jag liksom inte låta bli... Versace är en klar favorit! Sminket, håret, tutti!

Här är en bild på Lily Donaldson från visningen. Håret har skön Brigitte Bardot känsla och  den ljuslila skuggan tror jag kommer bli het i vår.

Blä för black

Okej, jag har alltid varit och kommer alltid vara ett stort "fan" av färgen svart men kom igen... Varenda tidning, hemsida, blogg, bildbank är fullproppade med samma sak. Allt är svart svart svart. Man är alltid snygg i svart och det är rockigt och coolt och allt sånt där men nu vill jag ha lite färg! En klick här och en klick där. Behöver inte vara mycket men något! Är vårt samhälle verkligen så deprimerat med finanskris och växthuseffekt att vi inte ens kan piga upp tillvaron med lite färg!? Vad är problemet...

80-tal


Chrissie Christmas!

Länge sen... Idag är det (eller rättare sagt igår var det) julafton. Firade tillsammans med mamma och Henke L. Sjukt mysigt men saknade pappa. Förra julen var jag hos honom på Teneriffe men i år blev det kära Svealand. Duger det med! =D Blev lite julklappar, MYCKET mat och Kalle Anka. Riktigt svenne, love it!
Smög ut en sväng och åkte pulka med Lövet och hennes släkt. Skulle göra en snöängel mitt på Gärdet, snön såg så mjuk och skön ut så slängde mig ner utan att tänka. Vad händer, jo det knakar till i nacken och nu har jag tagit två värktabletter... Hoppas på att det blir bättre tills imorgon!
Känns överflödigt med signatur, ni vet vem som skriver... Stryker den inför 2010!

Måndagstråk

Idag var det en dålig dag. Trött på allt och huvudvärk, kan det bli bättre...? Fick tänka tillbaka på helgens glada stunder med tjejerna.

Gör som stjärnorna...

Har spanat in att både Rihanna och Agnes har likadana örhängen från Rebecca (Melrose serien). De blir dina för ca 3000kr.

Inspiration

Ingen har vel missat hennes låt Tik Tok som går varm på radio just nu. Hon heter Kesha och har förutom en bra låt grym stil! Hela hennes musikvideo till nämnda låten tidigare är som en enda stor inspirationskälla...

What I want to wear?


Sing It


Imorgon

Är det detta som gäller:
Klipp och slingning 9.30
Film och bak hos Lövet 12.00
Hem och äta ca 17.00
Till bilskolan 18.00
Garagekväll 18.30
Hem 20.30
SOVA!

KISS - Shout it out loud


091201

Jag har en galen vän... Hon vill att jag ska åka till Tokyo med henne. Lockande...

Dimman..

I söndags var jag ute och fikade med Sara... På morgonen hade det varit sol, sen blev det mulet och efter fikan var det skräckfilmsväder!

RSS 2.0