Paradise Hotel

Har någon missat nya avsnitten av PH på 6:an!? Haha, herregu vad det finns roliga människor. Det är dock roligt att se att vissa saker aldrig ändras oavsett kanal och årtal...
Olinda? Greta?

En tub med silke!

Köpte igår lite hudvårdsprodukter från Dermalogica. Min hy har varit i uppror under ett tag nu, torr och rödflammig. Köpte en rengöring, en barrier repair (ett sorts skydd för huden) och en ansiktskräm... Att smörja in Barrier repair är som att smörja in silke på huden! Jag har aldrig varit med om liknande. Tyvärr är produkterna ganska dyra men de är dryga så det jämnar ut sig. Nu ska jag testa lite och se om jag ser resultat och så får vi se om det blir en rekomendation eller inte.

Fördrink

 

¨




Fira Erika.

Ikväll ska vi ut och fira Erika! Hon fyllde år igår och det blir middag + biomys. Very nice =)
Såhär ser jag ut kvällen till ära.

 

 

 


Mysfaktor, HÖG!

Hade det sjukt kul med mina vänner igår! Vi åt, drack, skrattade och titta på film. Ebba var med ett litet tag innan hon skulle ut och jag och G kände oss som stolta föräldrar som släppte iväg henne.
Vi såg filmen Obsessed, har ni inte sett den så gör det! Beyoncé är med i den och hon gör en förvånande bra prestation som skådespelerska...

Avundsjuka

Min pappa ringde precis... han har åkt ner till Teneriffe och ska vara där i 5 månader. De hade en temperatur på sin balkong i solen på 50 grader. Helt sjukt! Önskar jag också fick vara där nere nu och njuta av lite solstrålar.

Beautynight

Ikväll blir det ansiktsmasker, nagelmålning, film, vin, ost och ljus med kära vänner. Sweet!!

091119

Idag har jag som vanligt varit och kört på bilskolan. Det börjar ta sig nu. =) Var för första gången uppe i 110 idag, jag började fnissa så kul det var! Men nu har jag fått blodad tand för fart och detta känns inte bra... Jag måste nog åka och köra av mig på nån rallybana tror jag. haha!

Going back

Kämpar för fullt med att få tillbaka mitt blonda hår... Har lite kvar, det är fortfarande lite rött. =/

Biomys

Nu när alla STORA bloggare går på New Moon så går jag iväg och ser Trubbel i paradiset. =)

Beställt.

Beställde igår två klänningar från H&M. Får se om en av dem kanske sitter på mig på nyår...

Körning, kör och fika.

Körde en trippel lektion idag. Gick bra men kämpar fortfarande med dragläget. Efter det drog jag direkt till kören för lite sång och skratt. Man mår alltid så bra när man varit där. Sen gick jag och Sara och tog en fika på Gunnarssons konditori. Allt är så otroligt gott där!
Nu ska jag sova för imorgon börjar jag jobba på en Adidas provutförsäljning i Nacka. Ska bli kul att jobba lite nu när man varit "ledig" så länge...

Ragg Ragg

Missade att ta med kameran i lördags men ska försöka ragga lite bilder av Ebba...
Vi hade det riktigt kul! Haha Emma tog nog priset för utklädnad, hon var störtskön! Vi dansade så att fötterna blödde inne på Metro. Aldrig varit där tidigare men det var rätt okej. Hade inte hört så mycket positivt om det men man lär sig snabbt att man måste prova själv för att kunna avgöra.
Har inte fattat det men alltid när jag är ute så ser jag bråk... I lördags var inget undantag. När vi skulle gå in hoppade en av killarna i kön på vakterna och det blev världens kaos. Polisen kom och ja...ni fattar säkert. Oh well!

RSS 2.0