Waaaazuuup.

Va ett tag sen ja uppdaterade (med mer än en bild). Tänkte dra lite kort vad som hänt.

Jag har sagt upp mig på mitt jobb, slutar den 29:e juli.
Jag har kört bil (och inte krockat).
Jag har ätit god middag på söder.
Jag har promenerat genom stan en sommarkväll.
Jag har njutit i solen på ett fik på standvägen.
Jag har köpt 2 par shorts.
Jag har köpt 1 t-shirt.
Ja de va nog det... Kanske inte såååå mycket men iaf. =)

Strandvägen med Gisela :)


Bio

Jobbade idag. Vill veeeeeerkligen inte prata om det. Kanske imorgon...
Sedan gick jag och Gisela på bio, vi såg Dear John. Länge sen jag grät så mycket på bio. Det var en extremt sorglig film men verkligen bra! Se den!!!!
Just nu: ROCK... behöver jag säga mera?

Hot stuff

När jag säger att jag gillar att titta på fotboll och hockey brukar vissa höja på ögonbrynet och säga att jag bara gör det för att se snygga killar. Det är inte sant! Jag tycker verkligen sporten i sig är kul (okej inte alltid, vissa matcher är sömnpiller).
Idag möttes ju som sagt Tyskland - England och de va en bra match. Kul att se Tysklands kontringar och Englands icke befintliga avslut. Sjukt att målet inte blev mål. Fotboll i all ära men ibland finns det ju dock annat att snegla på och tyska målvakten Neuer är ett bra alternativ. ;)

Solat

Efter att ha sovit ut ordentligt mötte jag upp Gisela för att gå ut till djurgården. Vi la oss och solade och spelade yatzy ett par timmar. Känns lite tantvarning men de va ganska kul tyvärr förlorade jag dock alla 5 omgångar... Hehe. Nu e de fotboll som gäller, Tyskland - England.

Zzzzzzz

Somna vid 7 och har sovit tills nu (det rimmar). Skönt! Ska snart sova vidare. Känns deppigt att inte göra något när det är lördag men får ta igen det imorgon i guess.

Dagen efter

Hade sjukt kul hemma hos Steffi igår! Fint väder, god mat, gott sällskap och lite dryck. Vi körde 4-kamp (som mitt lag vann!), badade och sjöng snapsvisor hela natten lång, underbart! Vad mer kan man begära på midsommar?
Idag var det dock inte lika kul, statusen på huvudvärken imorse går inte att beskriva, revor från en taggbuske på benet och blåmärken lite här å var som jag inte vet vad de kommer ifrån. Oh well, man lever bara en gång!

party party


hos steffi :)


Musik

KAN DE BLI MER SOMMAR ÄN SÅHÄR!!!!???

Midsommar

God morgon, god morgon!! :D
Idag är det midsommar... Glädjen i min kropp går inte att beskriva, allt käns bara toppen. Solen skiner, jag har bruna ben, blommorna doftar och fåglarna kvittrar. Livet!
Ska äta sillunch med mamma nu på dan och sen ska jag göra mig iordning för att åka till Stephanie på fest. Impulsköpte en hallonröd klänning igår som jag ev ska ha på mig, vet inte om den blir lite too much... Det är ju trots allt bara midsommar en gång per år så då får man vel bara köra på i guess. Hehe. Bloggar innan ja drar så ni får se den! =)

Musik

Glädje!!

Memories


Hurtigt

Klockan är halv tio och jag har redan hunnit med att dammsuga hela lägenheten och diska. Märks det att jag har sömnsvårigheter? :P
Just nu har Mtv väääärsta grejen!!! Lady Gaga race typ, vill kasta ut teven. Tror det är dags för kanalbyte. Hehe.

White as snow, neee längtar inte efter jul

Tycker det ser så fräscht ut när folk har vita naglar så va tvungen att försöka mig på det idag. Ovant men tror det kan funka... =)

HAHA

Sötaste ungen som sett aningen för många musikvideos!! :D

Lugnet

Min chef från jobbet hämtade bilnyckeln till jobb bilen nyss. Eftersom jag är den körkunniga av mig och Camilla har jag haft en hemma och nu när bilen ska tillbaka imorgon behövdes den. Skönt att ha det gjort, så slipper jag tänka på att de ska komma imorgon och bråka. :P
Solen har lyst hela dagen och det osar sommar i stan, underbart!!!

Whyyyyyyy

Hur kommer det sig att när man väl får sova ut vaknar med tuppen? Blir tokig på det här! Får köra farmorstilen och ta en tupplur på eftermiddagen helt enkelt...

...

A part of me wants to leave, but the other side still believes


Oh my gosh.

Vissa har tagit hela den här "visa underkläderna trenden" liiiiite för långt... Okej att en färgglad bh skymtar oskyldigt genom en liten topp men att flasha alla underkläder i en fodralklänning när man är 40 bast (eller nåt), INTE ok!!! Å vad hände med tjejen i bakgrunden? Pyjamasparty på G?

Musik


h-dag

Hemma idag...

Kan ju berätta lite om vad jag ska göra i sommar.
Åker till Finland på bröllop i juli, en liten mysig weekend med mami. Har inte varit där på länge så ska bli otroligt kul att träffa momi och mofi! Saknar dem.
6:e augusti händer något spännande och skrämmande, Gisela och jag ska bila till Norge (eller jag ska köra)... Vette tusan hur det slutar, i ett dike? Ne men vi ska dit å hälsa på lite vänner och så fyller jag ju faktiskt 20 då. Så ser ni en wannabe turkburk på vägarna då är det nog vi. Galet!!! =)
När vi kommit hem därifrån dröjer det inte länge innan Ebba, Gisela, Erika och jag drar till France och Cannes. Vi var där förra året och det va kickas kul! Så ser verkligen fram emot denna resa också. Playan, party och shopping i ett par dagar är aldrig fel.

Spanien - Honduras

En halvtaskig match som borde resulterat i fler mål för Spanien. Att byta Torres mot Mata kändes lite halvknas, hade nog gett honom 10 min till... Man blir inte klok på vissa människor.
Kul idé på Svtplay att ha en chatt på sidan. Vissa personer skriver bara helt rubbade saker!!!

VM

Tittar just nu på Spanien-Honduras. Hoppas på en spännande match! Såg att det hade gått riktigt bra för Portugal tidigare. 7-0 e ju inte helt illa pinkat... Nästan lite komiskt. =)

Beställning

Har skickat efter lite kläder från H&M. Så fort de kommer ut i butik försvinner de ju så nu tog jag tag i saken. Bikiniunderdelen är ifs från förra året men har överdelen och ingen underdel så tyckte de va ett kap för 20kr. Hehe

Inget vettigt alls.

Idag har jag inget kul att skriva om... Vaknade, åt frulle, åkte till jobbet, jobbade, åt lunch, jobbade, drack en kaffe (okej 2), jobbade, slutade, åkte hem, åt middag och nu är det chill. Verkligen givande, eller hur..???

Musik

Oslagbart på en bakissöndag!

Superb!

Hade det riktigt kul med tjejerna igår. Det blir alltid så lyckat när vi samlas och gör något. =) Såg nu att molnen lättat så ska ut på balkongen en liten stund. Pressa pressa pressa. Blir ju jobb jobb jobb nästa vecka.

Förfest, nu utgång


förfest


Royal rumpa

Tittade lite på festföreställningen i konserthuset för Viktoria och Daniel. Vilka fantastiska artister vi har i Sverige! Blir lika imponerad varje gång.
Bästa under kvällen var Viktorias min när en ung kinesisk ballerina stod på två på ett ben på en killes axel. Helt otroligt. Man såg hur alla blev svettiga och nervösa att hon skulle trilla.
Vad fick då de kungliga rumporna att ställa sig upp? Opera? En symfoni? En komiker? Neeeedå de va ju så klart Roxette med The Look. Haha =) Visste inte att de va så mycket sväng i rojaliteten. Kul att se!

Musik

Haha, hur sjukt är det inte att denna låt är nostalgi... 1:an på gymnasiet, 4 år sedan. Livet va enkelt och man vevade med armen i luften. OJ va bra man va. Flipp!!!

Taggad till MAX

Just nu vill jag bara att det ska bli imorgon, ska ju ut med tjejerna. Taggar redan till med musiken. =)
Kelly Rowland – Commander

It's a hallelujah moment!!

Helgen är här! Hur fantastiskt är inte det!!?? =D Solen skiner inte men jag gör. Hehe. Satt på jobbet när det började åska och blixtra, HATAR det! Satt och skakade som ett asplöv sista halvtimmen. Måste verkligen försöka komma över det där, känns lite barnsligt. Men men...

Läggdags

Pratat med Sara en stund, sjukt mys. Ska bli SÅ kul i helgen!!! Vi langade musik både hit å dit, ska försöka fixa bra skivor till sommaren. Lite trött på Paris Hilton - Stars are blind från 2006 eller vad det va... Haha

Nytt nytt nytt

Svängde förbi stan på vägen hem och plockade upp detta coola halsband från Indiska och en söt volangtopp från Gina. =) Borde inte men kunde inte låta bli. Det är ju trots allt sommar och sol. Hehe
Ursäkta mitt osminkade nylle men hoppade direkt in i duschen när jag kom hem, man dör ju i kontorskläder!!!

Palmer och sprit

Camilla och jag tog sällskap in mot stan efter jobbet idag. Vi missade precis tuben (9min väntetid) så vi satte oss på en bänk och väntade.
På Globens perrong sitter man som i en metallbur med bänkar i och mittemot oss satte sig några gangsterkillar och pratade.
Då kommer en äldre, aningen överförfriskad herre och sätter sig brevid mig. Han pratar lite för sig själv och håller hårt i sin whiskeyflaska... Helt plötsligt får han typ damp och smäller armen i gallret precis vid mitt huvud och tar tag i flaskan som att han ska slå mig. Camilla hoppar till och jag ser hur hon blir nervös. Jag sitter kvar och säger lugnt till honom "Nu får du lugna ner dig lite". Han fortsatte skrika och hytta med sin flaska (vad han sa va obegripligt)... Jag sitter lugnt och säger igen "Lugna dig", då kommer en av killarna fram och tittar på honom och säger "Hörru, backa lite nu va". Iskallt. Mannen slutar och Camilla vill gå därifrån så vi flyttar oss.
Vi tackar killarna och jag skrattar sedan åt situationen, Camilla var fortfarande nervös och ojade sig över hur nära mitt huvud han va. Haha, vad ska man säga är van vi lite fylleri och bråk från jobbet.
På tuben i gamla stan sen såg jag Johan Palm me nån brutta så alla fjortistjejer lär vel gråta blod nu... Höhö!

Okej, förlåt att jag tjatar...

MEN!!! Va ju tvungen att googla den där Liam för att ta reda på vem han egentligen är... Född 1990 från Australien, hur underbart lät inte det (SARA?). Hehe. Lagom het sådär.

Bio

Hade en varm dag på jobbet idag. Skönt det va att sluta! Gick på bio med Gisela och såg Last Song. Grymt bra! Vet inte om det va för att mina förväntningar var så låga eller om den verkligen är en kanonrulle.. Hmmm. En sak som är säker är att det finns ögongodis i den! Liam är lite av en gud och tjejer, jag säger bara volleybollmatch på stranden. Haha!
Ett klipp från filmen (som jag tror Gisa uppskattar)

Till kojs

Ska krypa ner i sängen och lusläsa Glamour. Imorgon väntar ännu en lång dag som avslutas med lite bio. =D

Rallychaffis

Okej jag har varit ganska kaxig med min bilkörning och nu börjar jag inse att jag varit god för det. (Haha, självförtroende eller vad) Jag är faktiskt lite stolt över hur bra det går just nu och hur kul jag tycker det är. Sedan kanske jobbet skulle kunna vara lite mer varierande men de e ju en annan femma. :P Ska nog söka till formel 1, tror ni de anställer?? :)

Musik

Bortsett från det grova namnet på denna låt e den sjukt skön! (Gisa... De va denna jag mena imorse! haha)


VM

2-0 till Tyskland... Jag lyckas alltid heja på fel lag. =( Skippar fotbollen för lite film  nu tror jag. Harispray på 4:an, hett tips från miss L.

Musik

Jag har aldrig varit ett fan av Lars Winnerbäck men efter lite lätt tvång har jag lyssnat på honom och kommit fram till att vissa låtar e ganska bra och nu har det kommit en ny som jag också gillar... Tror jag börjar bli lite småförtjust trots allt. :S
Lars Winnerbäck – Köpenhamn och överallt

Morgontrött

Sov som en stock inatt å så va det skönt att få ligga å dra sig å bara snacka lite me Lövet imorse. =) Vi såg alla filmer igår men den enda som va någorlunda bra var A perfect getaway. Nu ska vi gå ner till Huddinge C och dubbelkolla lite grejor vi fyndade på H&M igår, blev lite beslutsångest.. Sedan är det dags för hemfärd till city. Är grymt otaggad på jobb imorgon men får ju iaf träna på bilkörning så får se fram emot det.


Behöver jag säga att vi har det bra?? :)


Huddinge

Sitter just nu i fjällans soffa med Gisela och ska titta på film. Vi har hyrt tre kanon (kalkon) rullar. A perfect getaway, 18 year old virgin och American summer. Vi kommer skratta och skaka, en perfekt kombo! Efter första filmen ska vi fixa käk, lite drinkar och spåra tror jag... Vem vet.


=( / =)

Idag regnar det i Stockholm. Varför kan inte soldagarna vara när det är helg?
Ska iväg och jobba nu, segt. Men ikväll ska Gisela och jag åka ut till Huddinge och ta över hennes karls lägenhet. Det ska bli mycket tjejmys! Längtar redan...

GG

Ni vet hur de säger "That's a secret I'll never tell" i gossip girl... Fråga mig om dagens bilkörning så är de det ni får höra!!!

Musik, nu e de nåt seriöst fel...

Jag AVSKYR Lady Gaga... Alla som känner mig vet att jag har svårt för den kvinnan (speciellt efter "ulla la"-låten) men idag har något hänt. Jag har hittat en låt med henne som jag faktiskt tycker om. Måste kolla om jag har feber. :P
Lady Gaga – Summerboy

WARNING!

Har haft en kaosartad dag på jobbet, inget har funkat!! Skönt att den nu är över...
Vill slänga ut en FET varning till alla som ska ut i trafiken imorgon... Jag ska köra bil!!! Citytrafiken lär vara kaos och jag som haft körkort i 4 månader ska ut med jobbets bil. Tror ni jag känner mig stressad!? Vet inte hur detta kommer sluta, hoppas bilen har rejäla airbags och att folk går på trotoarerna.
Efter jobbet ska jag på en studentmottagning, ska bli kul. Jag har inte träffat henne på sjukt länge men det brukar alltid vara lika kul att höra vad hon haft för sig. =)

Haha

Hittade lite bilder på Steffis blogg från helgen. Tror jag fick en cider för mycket vid nåt tillfälle eller så va jag bara sjuuuuukt taggad! haha.

Fina Flickor <3


Trööööött

Jag kanske inte går upp 4 på morgonen som en bonde eller går och lägger mig 6 som en bartender men visst tusan blir jag trött för det! Speciellt trött blir jag när det är så virrigt på jobbet som det är just nu. Hela dagen har gått ut på att jaga folk, listor och nummer. Sedan blev det ju en paus för att packa frysboxar och ja det va ju...kul. NOT! Ska aldrig mer packa såna, iaf inte 50 på raken.

Sex And The City

Hinner inte skriva så mycket nu men filmen va sjukt rolig! Samantha gjorde min dag! =)
Gissa vem som är vem... Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda...?

Musik

Love it!

Nationaldagen

Äntligen internet igen, har krigat mot datorn sedan 19. Blir så trött på den ibland!
Har haft en riktigt skön nationaldag med Gisela. Vi gick en promenad längs strandvägen och satte oss på ett fik. Efter lite grillning av nyllet gick vi på en mini shoppingrunda. =) Det va kul å se så mycket folk ute med svenska flaggor och ett glatt humör. Solen, värmen och sommaren gör verkligen folk gott! Det gäller att passa på att njuta.

Sry

Har varit kass på att uppdatera på senaste tiden... Har spenderat helgen med Sara och i lördags blev det utgång med Steffi också! =) Har verkligen haft det supermys och det är alltid lika kul att träffa tanterna från gamla klassen. Idag är det nationaldagen och traditionsenligt ska man va i huddinge nu och baka jordgubbstårta. I år blir det dock lite annorlunda, jag och Gisela ska iaf gå in till stan och leta rätt på en tårtbit. =)
Sara och jag igår. GOOD TIMES!

Musik

Katy Perry – Use Your Love

Ballongfärd

Mamma står i köket och skriker som en galning om alla ballonger som är ute denna underbara kväll. Det finns inget som är så mycket sommar som att se alla luftballonger, har alltid varit en dröm att åka i en... En dag så!

Musik

Vet att jag redan kört lite musik idag men hörde denna på radio och tycker den va så skön.. Beyonce kan sin grej!

Innan glass

Tänk om man som Kate Bosworth hade olika färg på ögonen... På denna bild ser det nästan ut så. Lite coolt och skrämmande på samma gång.

Musik =D


sommar...


Musik

Rascal Flatts – What Hurts The Most (Hot Mix)

En stund av stillhet

När man sitter på en brygga och hör vattnet klucka är livet så fridfullt det bara kan bli...

Helloooooow bloggen

Har haft jordens tråkigaste dag och velat gå hem sen jag gick utanför dörren. Stått på Martin Olsson i storängsbotten och samplat dryck. Visst, kul om det kommer nå folk men min rusning va när tre tanter kom och alla ville smaka samtidigt. Shit va stressad jag blev! Haha, kul att man redan kan skratta åt det. Vi får se hur morgondagen blir, känner mig inte helt hundra.... ;)

Btw

Glömde visa mina nya skor a la Sex and the City! Tänker mig svart fodralklänning, bruna ben, dessa och en bra partydenga. =D

Dagen som gått

Jobbade nine to five idag så de känns ju rätt bra. Dagen har dock varit väldigt luddig. Hehe. Imorgon ska jag stå och sampla den nya drycken på Martin Olsson, tror de blir långtråkigt...
Efter jobbet idag mötte jag upp Virre å Gurra å så åkte vi till Adidas utförsäljning i Sjöstaden. Köpte ett par byxor och en tygväska. Gisela jobbar där så väntade in henne och sen gick vi och åt i gamla stan. Sjukt god grekisk sallad! =)

RSS 2.0