100228

Godkväll. Kom hem vid halv 4 imorse och fick sova ut till 12, skönt!! Mötte Gisela, Mickan och Ebba för en fika på 7-11. Herre vad vi kan flumma! haha! Om jag inte sagt det tidigare så gör jag det nu, jag älskar alla mina kompisar!!! Utan dem vore det helt enkelt inte lika kul.
Imorgon ska jag och Lövet bege oss ut till Hoooodinge. På kvällen blir det bio, det vankas Avatar 3D! =) Har längtat länge på att se den nu...

Gårkvällens


Look

Före, Under, Efter

Kvällens


Lördagsmorgon

- Hej hopp! Pigg och glad idag? =)
- Nej, inte det minsta...
- Taggad på utgång? =)
- Nej, inte det minsta...
- Taggad på shopping? =)
- Nej, inte det minsta...
- Taggad på att vinna en miljon? =)
- Nej inte det minsta... Eller VA????
- Ne, to late du va ju inte taggad. =)

Update

Trött!!! Så kändes min kropp igår... Vi kollade på matchen i huddinge som slutade 6-2. Nynäsbönderna krossades! =D Huddinge var överlägsna och höll tempot ganska bra. Kul att se att det finns lite krut i killarna.
Efter matchen drog vi alla hem till Robin där vi kollade OS hela natten. När Sverigematchen skulle börja vid 6 var man dock ganska trött... Sov ca 20 min. Sedan hade H&M på Fältöversten nyöppning vilket jag och Gisela hade planerat gå på. Trots bristen på sömn tog vi oss till H&M och ställde oss i kön. Vi trodde att de skulle öppna 10 så när klockan vad 10.05 och de inte öppnat fick vi reda på att de öppnade 11. Jag sa bara "Nu går vi hem" och så vände vi och gick. Haha!
NU ska jag däremot till H&M och sedan blir det fika med Emma. =)

hockey 5-2 =D


Fikatime

Sticker ut för en kvick fika nu. Ikväll blir det Hockey... Huddinge-Nynäshamn. GO Huddinge GO! =D Ska försöka blogga fårn mobilen igen.
PEACE OUT!

Lycka!

Att vakna upp och se denna vackra utsikt får mig att må gott i själen. Denna dag kommer bli bra, inget kan förstöra den. Bara ut och njut!

Inte helt perfekt men bättre än inget...

Förra inlägget ser ju lite konstigt ut... Testade blogga från mobilen och det funkar iaf! Måste dock putsa på tekniken lite. hehe..

bakar

ÄR JUST NU HEMMA HOS LÖVET OCH BAKAR. :) 

Så himla trött.

Nu när jag är en slacker och inte gör något så har jag vänt på dygnet lite. Brukar inte vara "sömntrött" förens vid 2-3 men nu känner jag mig helt död! Ska gå och sova nu och så tar vi nya friska tag imorgon.

Självklart.

Kameran var laddad och klar, tyvärr låg den kvar på skrivbordet när jag rusade ut. Blir så besviken på mig själv ibland! Som kompensation tänkte jag visa upp dagens kap, en t-shirt från Gina Tricot (99:-). Jenasen är för övrigt också ett fynd från MQ (99:-). Fashion can be cheap!

 


Lunchdate

Alldeles strax ska jag springa ut å träffa några kompisar för en härlig lunchdate och därefter bio. Har blivit mycket bio på senaste tiden, i like! Idag blir det Valentines day... Har inte direkt höga förhoppningar på själva filmen, ska mest bli kul å se alla kända skådespelare som är med.
Tar med kameran idag så förhoppningsvis blir de bildkavalkad ikväll!

Bio

Gårdagen bjöd på skrattattack!! Farsan är en sjukt rolig rulle som MÅSTE ses. Haha! Själva storyn kanske inte var den bästa men skämten, kärleken och glädjen i filmen väger upp för det!!
Uttdrag från sf.se
Utanför Jörgens Cykel sitter tre vänner. Jörgen är rädd för att bli lämnad, Juan oroar sig över hur labradoren mår, men Farsan, han är förträfflig. Han är snygg, lagar den godaste maten och vet vad en kvinna behöver. Snart ska han bli farfar också, till en perfekt liten pojke. Det är helt säkert. Men när han ger sig ut på jakt efter en härligfarmor är det inte mycket som går enligt planerna.
...om kärlek, vänskap och konsten att vara man.

Enkelt


Feeling Good!

Idag är det en glädjedag! Vaknade upp och var hur glad som hellst, hoppas verkligen det håller i sig hela dagen. Ska på eftermiddan iväg och träffa Lövet. Hon köpte en tröja igår som hon inte va nöjd med så den ska tillbaka. Efter det blir det en fika och sedan ska vi möta upp lite kompisar för bio!! Det blir Farsan av Josef Fares. =D
En glad sommarkväll ute på djurgården.

Inköpt...

Va lite busig idag och slog till på en ny mobil. Denna skönhet fick följa med mig hem. =)

Låt dig inspireras...

Tröja: Oasis
Solglasögon: H&M
Sjal: Marc by Marc Jacobs

Sommar, bruna ben, dans, kärlek, glädje, lycka!


God morgon.

Dagens att göra:
- Gå till banken
- Kolla på ny dator
- Äta middag med mamma
- Åka till söder och kolla på film med Lövet och AnnaPanna
- SOVA!

Ser ni latteälgen?

 


På tal om hår...

Köpte ett nytt mousse och en rundborste idag. Måste sluta använda plattången på luggen, det sliter som tusan!

Flätan

Jag älskar verkligen den slarviga flätan. Kommer bli en given vårfrisyr!

Tantfika

Nu sticker jag iväg på tantfika. Vi hörs senare.

Vad jag vill ha?


Morgonsmoothie

Segade till lite idag och kom inte upp före halv 11... Måste liksom dra mig upp för att det ska gå. Nu kickar jag igång med en hallon/blåbär smoothie. Gott!

Hemsituation

Mamma och jag har pratat om vår hemsituation idag... Vår lägenhet ska bli bostadsrätt och vi ska se om vi har möjlighet att köpa den. Målet är att köpa den och sedan sälja efter kanske 2 år. Jag vill verkligen ha mitt eget ställe nu. Missförstå mig inte, jag älskar att bo med mamma också men det kommer en känsla när man bli stor som liksom säger: Nu ska du skapa ditt eget krypin... Jag är 20 och vill ha det NU!

Inspiration

Kate Moss, Alexa Chung och Sienna Miller i all ära men jag tycker dessa brudar lyckas 1000 gånger bättre!

Just one of those days...

Idag har jag en segdag. Får verkligen INGENTING att funka så accepterar läget och lyssnar på min kropp. Lägger mig nu på soffan för djup dvala. Hörs kanske senare....

17/2


Happy V-day!


Neeeeej

Får det inte att funka och nu ger jag upp för kvällen. Måste skaffa en ny hårddisk så jag blir av med all skit som skräpar på datan. Ge den ett ansiktslyft helt enkelt. =)
Kör lite gott och blandat från arkivet.
Härlig tjejmiddag med dans på min balkong.
Kräftskiva
Biomys
Vänskap
Huddinge!!
Make Up Store
Studenten

Kamera piss

Försöker desperat lägga in bilder och filmer från helgen men datan och kameran vill inte samarbeta... Hoppas jag kan få det att funka snart. =)
Helgen bjöd iaf på en sjukt härlig fest! Två av mina kompisar fyllde 20 så det blev party all night long.
Nu ska jag springa iväg å käka lite middag med Lövet (och Ebba?). =D Imorgon är det seriösare grejer på G.

Let's Dance

Såg på Let's Dance nyss och nu väntar jag på röstningen. Håller tummen för Elin och Molly. De är så härliga och jag vill verkligen se girlpower i finalen i år!!

Lövet

Käkat lunch hos Lövet och nu ska vi glida ner på stan för lite shopping (ovanligt va?).

 

 


Hockey

Gillar denna bild, skön...

 

Just nu: Färjestad - DIF på webbradion.

 

 


Homewarming

NU ska jag springa iväg på homewarming. =)
Topp - Gina Tricot
Kavaj - Lindex
Armband - Thomas Sabo och Zanzlöza Smycken

OHF på Kolingen

Konserten igår va great! Killarna körde verkligen järnet och publiken desamma. =)

Dagens och Kvällens

Nu blir det konsert, hörs imorgon =)

Lövet

Just nu hänger jag och Mickan hos Lövet. Hon ska köra catwalk för oss. Lite smått klädångest för ikväll... hehe

 

 


The dress

Jag älskar verkligen denna Victoria Beckham klännig!! Kan inte få nog av den, klassisk, modern och alltid rätt!

Paradise Hotel

Så Jackie och Patrik vann...helt ok enligt mig. Hade nog hellst sett Greta och Cimon som vinnare om jag fick välja fritt. Tyvärr får man ju inte det så nöjer mig med detta och hoppas på ett fett bloggkrig innom en snar framtid!

Södermalm

Blev en sväng runt på Söder idag. Jag och Lövet skulle gå i seccond hand-butiker men de öppnade inte före 13. Dåligt dåligt. =( Men vi mötte Martin istället och fick biljetter till hans spelning imorgon. Ser verkligen fram emot det!
Köpte en tunika på Gina Tricot och lite snoddar från Glitter så ingen storshopping direkt.

Ni vet vad de säger...

och det är sant!!! Joel Kinnaman i Snabba Cash är het het het! Specielt i sista delen då han har rakat huvud. Herre gud! Man blev nästan lika pirrig som när man såg Taylor Lautner i bar överkropp i New Moon. Hehe. Filmen i sig var också bra. Trodde den skulle vara annorlunda, grövre och kallare. Den är definitivt sevärd så har du en hundring över, bege dig till bion!

Segast i världen

Så känner jag mig just nu! Har verkligen svårt att komma upp ur sängen på mornarna, vill snooza lääänge!! Men nu ska jag ta mig i kragen och gå ut på en promenad med Lövet och sen blir det bio. Det vankas Snabba Cash och popcorn. hehe

Helgen

På fredagen var det utgång men missade tyvärr kameran då... Lördagen innebar middag och biomys med Sara. Vi gjorde någon sorts thaigrej men hade inget salt så smaken var obefintlig. Efter det stressade vi till bion och såg Precious. Den har en hemsk handling men är väldigt bra, se den! Idag (söndag) har jag varit i en studio hela dagen och fotograferat med Ebba. Blev riktigt bra bilder! Har bara de jag tog med min "minikamera" nu så håll till godo.

RSS 2.0