Aouch!

När man vaknade imorse var huvudvärken inte barmhärtig. Fy fasen vad onte det gjorde, bara att dricka lite och somna om.
Steffi och jag hade en supermysig kväll! Vi satt först på min balkong (det blev ju så fint väder) och åt lite mat och drack vin. Vid halv 12 tiden åkte vi in till Gamla Stan och satte oss på After en stund. Blev uppraggade av några wannabe kriminella typer som snackade om sina "para"... Så jag och Steff drog vidare till Kleins. Det är verkligen ett trevligt ställe! Vi dansade, drack drinkar och hade superkul hela kvällen. Sedan började det ju ösregna... Men världens bästa bartender körde hem oss. Det är Michels barndomskompis, sätter mig inte i en bil med vem som helst! Hehe.
Nu blir det donken med Ebba. =)

Haha!

 


Chicita bonita idag


Slött

Hade en seg dag på jobbet idag. Skulle "bara" gå in och titta lite på Lindex, slutade 600kr fattigare... Illa! Måste försöka hålla mig nu inför alla resor. Tur att man hinner fylla år innan Cannes iaf.

Mötte Rachel och Emma efter jobbet för en fika, sådär spontant och mysigt. Länge sedan sist så hade en del att prata om.
Såg nyss filmen Closer, lite halvknasig sådär... Vet inte om jag gillar den. Hmmmm.

Bara mig själv att skylla

Träffade som sagt pappa igår för att ge honom en present. Vi möttes på 91:an, det skulle vi inte gjort. 2 min tar det och så frågar Viktor mig om jag kan jobba. Visst jag kunde ju sagt nej men behöver pengar och slutar på mitt andra jobb snart. Såååå det var bara att byta om och köra på. Kom hem vid 23 så blev inte så mycket jobbsök då. Satsar på ikväll!


:)

"Det borde vara lag på att ALLA killar ska göra lumpen för så fort de slutat är de liksom skitsnygga"

 


Work

Hade det jättemysigt i Finland med mamma och släkten. Det blev bad, bröllop och bondost. =)
Eftersom jag inte träffat min mormor och morfar på över 1 år blev det ett otroligt lyckorus när vi väl sågs. Sorgligt nog vet jag inte när vi ses igen, det är så mycket som ska klaffa för att man ska kunna åka dit...
Ska försöka komma igång med min träning och sköta mig. Efter en tur till Finland med en MASSA mat behövs det verkligen. Skärpning!


Nu är det iaf storstan som gäller ett tag. Jobbar mån-tors på sälj jobbet och fre-sön drar jag långpannor på restaurangen.
Har börjat titta på nytt jobb till hösten och sett ett par som jag ska söka till. Ikväll blir det hem och fixa CV:t men först ska jag förbi pappa för han fyller hela 69 år idag. Jag vet, min pappa är gammal men det är ju jag med. ;) Hehe.


efter städningen, löparspåret


resan börjar bra!


Jobb och resa

Jobbar ikväll på 91:an. Reser till Finland imorgon bitti, kommer hem på söndag. Hörs då! =)

Tråkigt avslut.

Denna dag har varit otroligt lång... Började med frukost i Huddinge C med Gisela och Anna, mys. Vi shoppade lite och sen åkte jag och G och badade. Det var otroligt skönt trots att jag lyckades trilla i och få till något sorts magplaskliknande fall, la mig typ på vattnet. Hehe.
Fjäll kom och hämtade oss för han sa att de va match kl 16 och vi kunde se den på Oleary's. När vi kom till Olles visade det sig att matchen först började 18. Lite halvt på skämt sa Viktor "men vi ser den på stadion då". Å så blev det. Vi tog bilen in till stan, ställde den hos mig och gick till stadion och såg matchen. Verkligen inte kul med förlust (2-0).
Efter matchen gick vi till en grekisk restaurang på Valhallavägen där vi fick vänta på maten i 40 min. SEGT! Planen var sedan att jag skulle gå ut med Vendela och hennes kompis Angelica. Påklädd och sminkad var jag redo at gå när jag fick otroligt ont i magen så de va bara att ta bort sminket och hoppa i säng. Tror fan de va den där maten på greken, mitt kött var inte helt genomstekt... Sjukaste var att vi talade om dålig mat och hur man blivit dålig av mat innan vi fick vår mat och jag sa att jag ALDRIG brukar bli sjuk. Haha, rätt åt mig antar jag.

just nu på stadion


Utgång med Steffi

Va igår ute på en bar runda med Steffi. Sjukt kul! Man hittar verkligen nya ställen när man gör så. Efter rundan åkte vi till Kallhäll där vi festade vidare och sedan sov.
Skulle badat idag men va rätt bakis och vädret inte det bästa så vi tar det imorgon.
Befinner mig just nu ute i Huddinge hemma hos Fjällan. Gisa och jag har gjort tacos och nu ska vi kolla på sommarkrysset. =)


Fy f*n

Man ska ju bli glad när man ser lönebeskedet men jag e lack som satan!!! Besvikelsen är stor!!! Aldrig mer!!!

Ebbas

Bakad potatis med Ebbas röra... MUMS!

Musik

Ja, jag är själv förvånad att jag tyckte detta va rätt skönt att lyssna på...

Kassaste bloggaren i stan

Jag vet att min uppdatering varit SÄMST men har liksom inte fått tid till bloggningen. I helgen jobbade jag, körde en nykter utgång, solade och badade och kollade fotbolls-vm. Sedan har jag också hunnit med att se Eclipse och käkat supergod middag med två goa tjejer! Förstår ni nu varför jag inte hunnit blogga? Hehe...
Värmen i Stockholm är helt sjuk, man ska inte klaga men  nu börjar jag fan tycka de e lite för mycket. 4 dgarer kallare och inte så kvavt vore nice.

@ work


HELG!!!!! =D

Igår jobbade jag och sedan mötte jag upp Michel och hans kompis Marco. De hade suttit på djurgårdens sjöcafé sedan 2 så va lite på lyran när jag kom men kul hade vi! Haha man får maximalt med skrattrynkor när man är med dem. Vi satt kvar där till 10 tiden, då började det regna så vi åt kebab och sen åkte jag hem. Började 8 imorse och huvet dunkade lite... Sista rundan blev till tre kvällen innan.

Imorgon jobbar jag på restaurang 91:an från 10-23. Fjällan ska komma dit å käka och kolla på matchen och sen kommer Gisela (ev Ebba och Erika också) och säger hej. Ska sova ute i Huddinge för på söndag ska vi dra å bada. :D Sååååå skönt med bil för en gångs skull!! Slippa tänka på tåg och bussar och crap. Hehe.

Fotbolls VM

Sitter och kollar på matchen Spanien - Tyskland just nu. Spännande! Problemet är bara att mina ögon klipper nåt så fruktansvärt så vet inte hur jag ska orka hålla mig vaken... Kämpar på. Hoppas Spanien gör desamma! GO GO!

Skyview

Visste ni att om man slår på en vattenkran och låter den rinna skulle det ta 40 år att fylla Globen... Haha, sådan fakta fick man höra i den lilla filmen som visades innan man åkte upp i bollen. =)
Man såg otroligt bra där uppe men det jag nog inte den vackraste utsikten över Stockholm. Skinnarviksberget klår globentoppen alla dagar!
Ringde till hotllet i Norge idag... Hade låtit det ringa ganska länge så blev väldigt förvånad när de svarade. Enligt Gisa lät jag rätt kaxig. Tror de berodde på att jag oroade mig för att jag inte skulle förstå vad de sa och skulle behöva be dem prata engelska. Jag fattade dock allt och fick svar på mina frågor. Supertrevliga!!!

I disken


Hej hopp

Idag har jag jobbat som vanligt. Åkte därefter till restaurangen och kollade läget. Slutade med att jag stannade till stängning och hjälpte till...
Imorgon jobbar jag långpanna, 14 timmar blir det. Först säljare 8-17 och sedan servitris 18-22. Lär bli längre eftersom vi visar VM. Så har ni inget att gör imorgon kan ni alltid svänga förbi 91:an så får ni se mig och Micho riva stället. Haha. Brukar bli så när vi jobbar, fullt ös och glädje till max! Jag serverar bira som en gud ;)

Musik

Otroligt skön låt som tål att lyssnas på om och om igen...


Årets första dopp

Min glädje va total!!!

Musik, haha


Dagen

Legat och schteeeek på fjällans balkong hela dagen. Spelat en massa yatzy och ätit våra älskade potatisbullar. Haha!
Nu bär det snart av till stan igen, segt! Vill inte att denna helg ska ta slut. Har haft så otroligt skönt. Livet är bra underbart ibland! =D

Chillmode

Har verkligen haft en sjukt bra dag. Gick upp tidigt och åt god frukost med Lövet sedan gled vi ner till Huddinge C och kollade lite på H&M och MQ. Vi köpte med oss donken och åkte hem till hennes pappa för att sola. Det var såååååå underbart att ligga och känna solens värmande strålar på studsmattan.
Vi låg där till 3 tiden och sen gick vi ner till trehörningen och badade. Kanske inte världens fräschaste vatten men i brist på annat och efter att vi typ smält bort var det gudomligt.
När vi badat började vi promenera mot kvarnbergsplan och på vägen hämtade Erika upp oss. Vi köpte kladdkaka och grädde som vi avnjöt (med lite jordgubbar) på Virres balkong. Otroligt gott!
Nu ska jag och Gisa göra lite middag och sedan gå ner till Olearys i HC och kolla på fotbollen. Gårdagens möte mellan Uruguay och Ghana va ett nervpiller så hoppas de blir lika kul ikväll. =)

precis tagit årets första dopp!


Niiiice

Efter jobbet (skuttade och skrattade ut) mötte jag upp Gisela, Jossan och hennes kompis för en fika. Vi gick till Mosebacke. Sjukt mysigt!!!!
Efter det åkte jag och Löver till Huddinge. Vi åt god middag på Primo i solen och spanade på brandmän. Sedan köpte vi lite frukostmat och nu är vi hemma hos Viktor. Ska snart be på mina bara knän. Skriver det här också...SNÄÄÄÄÄÄLLA!!!!!! ;)



Lunch i solen


Musik

Oldie =)

Bio

Mötte upp Lövet efter jobbet idag och så såg vi filmen I min vildaste fantasi. Haha den va faktiskt riktigt kul! Hade inte så höga förväntningar men de kunde man gott haft. =)
Efter bion blev det middag på Sabai Song. Sjuuuuukt gott men OH så mätt man blev. Rullade typ hem. Hehe
Imorgon emigrerar vi till Huddinge. Tanken var att jag skulle ta min bil men den va tydligen utlånad så de får bli hederliga sl till färdmedel. Segast är att vi hade tänkt dra å bada på lördagen (ska bli sjukt varmt). Vi får vel se... Sola ska det iaf göras!!!

RSS 2.0