In the moment.

Sover hos en kompis ikväll. Vet inte hur länge jag klarar det här, november känns väldigt långt borta. Det ska inte va såhär svårt.

Idag


Sliten.

Gott och mys.

Igår



Så får man tydligen parkera om man kör en Lexus...

Vendela.

För den som missat det, jag.

Utecompaniet.


Kvällens

Såhär ser jag då ut kvällen till ära. Blev lite osäkert om vi skulle ses för Vivi hade ont i en visdomstand. Gillar dock hennes filosofi "efter lite rosé är det bra". Haha.




Musik


Bara så klockren på alla sätt och vis. You snooze you looooose!!


Utgång!

Kom nyss hem efter en otroligt mysig dag med Jenny. Jag gick och hämtade henne på hennes jobb och så gick vi till café 60 där vi fikade i solen. Sedan blev det lite shopping på stan, provade Levis nya jeans... De va jättesnygga och sköna men störde mig på att de inte satt helt slimmat vid knäna. Avskyr när det blir korvigt där och okej på ett par jeans förr 300kr men betalar jag 900 spänn för ett par jeans ska de sitta PERFEKT! Så det blev inget köp.
Nu ska jag göra mig lite iordning för ska ut med Vendela ikväll. Planen är drinkar och chillhäng men vi får se vart kvällen för oss, brukar bli lite bus på klubbar endå. Vi brukar starta på After och sedan jobba oss in mot stan, vanligtvis avslutas det på stureplan. Vi får se helt enkelt. :)


Gooooo morgon!!!

Nu ska jag gå iväg och träffa Jenny. Vi har inte träffats ordentligt på sjuuuuukt länge så det ska bli kul. :)
Aaaaa juste... vad det va i påsen? En t-shirt med Heidi Klum på, vad kan gå fel med en Heidi-t-shirt!!??





Musik


Sunshine

Måste bara visa hur otroligt vackert det var vid Gustav Adolfs kyrka idag. Man kände den friska höstvinden blåsa och solen i ansiktet.


Busigt...


Vad det är i påsen, de kan ni ju klura på... Svaret får ni imorgon. :)


100928

Nu blir det strax fika med Emma och sen ska jag och Lövet iväg på bio och besöka Marc Jacobs butiken som öppnat i stan. :) Se yah!


HATAR!

Just nu hatar jag både Dressman och Byggmax reklamerna. Varför? För att båda innehåller Ford Mustanger som inte tillhör mig!!!!! MORR!!!


Fika o finbesök

Bakar kladdkaka och myser med Ebb och Gis. :D


Musik


100923

"Kvinnor är svagare än män men de är mycket uthålligare" så låter det från teven just nu. Japp degar idag med, det börjar bli en ful ovana.
Ska ikväll iväg och leka make-up artist och frisör på Ebba. Hon ska iväg på bal i Göteborg i helgen, inte aaaaalls avis. ;)
Kommer ihåg hur kul det var i 9:an när vi hade våran vårbal. Man letade klänning och planerade smink, hår, smycken och skor. När jag idag ser tillbaka på vad jag hade på mig kan jag inte göra annat än att skratta. VAD TÄNKTE JAG!? haha.
Förhoppningsvis är tvättstugan ledig imorgon så jag hinner tvätta innan jobbet, då känner jag iaf att jag gjort något vettigt denna vecka.



Så slapp!

Har verkligen varit seg de senaste dagarna, måste skärpa mig lite. I helgen blir det iaf inget lugn för jobbar på restaurangen (riktiga långpannor).


Precis tittat på Idol, tack gode gud att jag inte sökte! Kommer aldrig göra det heller. Håller på att fixa lite för ska snart hem till en kompis. :)


Musik


A piece of heaven

När vi var i Cannes i början av september gick vi förbi en butik (eller snarare en väska) som bara skrek Maaaaalin! Hittade deras hemsida och jag kan inte säga annat än I'm in love.... Ta dessa ballerina tex, underbara. Philipp Plein heter märket, lite över min budget men drömma kan man alltid göra.


Feel it

Livet går ju som sagt upp och ner, ibland till det sämre och ibland till det bättre. Jag är ganska duktig på att skiva när det är piss men sämre på att skriva om när det verkligen känns bra. Just nu... känns allt väldigt bra. Låt det stanna så ett tag så jag hinner njuta. Ser ni någon le som en idiot så är det nog jag. 

 


Vuxet

Idag röstade jag för första gången. Kändes lite konstigt att gå till vallokalen och själv få kuvert och röstsedlar. Efter detta vuxna beteende gick jag och fikade med Erika, Ebba, Gisela, Emma och Jossan på Kulturhuset. MYS!



Större smile på mig får ni leta efter... Men jag blir alltid mobbad när vi ska ta bilder för mina vänner hävdar att jag gör någon min. Det vet jag inget om. ;P haha



Tänk om...

man kunde vara sådär brun året runt... börjar bli blek igen. :(


100916

Duktigt... Köpte ingenting på stan idag och är faktiskt riktigt nöjd med det. Var dock en mysig dag med fika och lite prommenix. :)
Har precis tittat på Idol och nu är det actiontimmar med CSI och Human Target. Sweeeeeeet!


Hey hey hey

Sticker ut på stan idag för att träffa Steffi. :) Vi har inte riktigt hunnit snacka sen hennes fest i lördags. Haha! PEACE!


heldag

Det blev en heldag på NK med pappa idag. Vi åt god lunch, shoppade lite och hade det bara mys.
Min pappa är lite knäpp ibland, han kan få ideér som att helt plötsligt gå att titta på en bil eller springa in på en auktion... Spontan, gillar det. Idag blev det till att titta på bil. En audi A1 närmare bestämt.
Pappa är så skön för han vet att jag har bilintresse så mitt ord väger rätt tungt. Personligen tycker jag att det är en riktigt fin bil, finns bra motor i och den är betydligt skönare än den vi har nu. Tyvärr tycker jag bakpartiet ser lite halvmongo ut.
När jag sa deet till pappa sa han bara: -Ja men det kommer du ju ändå köra bort efter en vända på stan. Kul, kul pappa... Största problemet han har är att han vill ha den större motorn men den vill han inte att jag ska köra för han vet att jag gilla å gaaaaaasaaa!!! :D
Någon bil blev det inte idag men skulle inte förvåna mig om det blir någon nästa gång. En väska hittade jag iaf, riktigt nöjd!




Älskar pussmunnarna i fodret! :)


Hot Heidi

Snyggare får man leta efter...


Från i lördags.


Shuuuu

Blev en sväng på stan med Erika och Gisela idag. :) Jag shoppade lite men denna gång va nog Erika värst... ;) Gu så fina grejer det blev! Imorgon fortsätter jag shoppingen men som smakråd till pappa. Ska bli kul!


sömnigt

Ligger helt utslagen på soffan och tittat på film. Här har jag befunnit mig hela dagen. Otroligt skönt har det varit. Rycker upp mig imorgon...


Hej igen

Varit lite off senaste dagarna men det har hänt något heeeeela tiden!! Har verkligen inte hunnit slå på datan. För att sammanfatta denna vecka kan jag bara säga fest, fest, fest... Det har varit äckligt mycket, 5 dar i rad är lite överkurs för mig. Bäsa hela veckan var nog Hoffe på grönan (okej, finns en grej som va bättre men de är inte lika kul att läsa om). Det var fullt ös på publiken och på mig, fick träning för hela året där. Hoppade, skuttade, dansade, sprang, flippade helt enkelt. :D
Idag är jag verkligen kööörd i huvet och tackar gud att någon kom på Coca Cola. ;)


The ladies


Annas farväl

En vän till oss ska snart bege sig iväg och bli reseledare så idag är vi bjudna på farväldrinkar på söder. Väntar just nu på Gisela och Erika som ska komma hit. Vi ska åka och äta lite innan. Är verligen vrååååålhungrig just nu!


Igår.

Det var riktigt mys att träffa Steph å gänget. Vi åt middag på Kopanang på söder, chillade på Snaps och dansade på Kleins. Det var riktigt lyckat! Själv "firandet" äger rum på lördag, då är det flipp som är förnamnet...


Jag och me love.



100907

Fikade. Nu, middag med födelsedagsbarnet.


 


Så mycket bättre.

Ska ge mig ut på stan för att möta Lövet på en fika. Vi är båda segastesega så det blir till att bara sitta och titta på folk, we love! :)



Bär mitt nya tjocka pärlhalsband från Italien. Måste vänja mig vid det, lite klaustrofobiskt...


Happy birthday Steph!

Idag fyller denna underbara tjej 20 år. Det är en ära att känna henne och få se henne bli tant! ;)


Trött och sjuk

Tänk att jag träffade in resan med förkylning... Tråkigaste är att jag fortfarande är sjuk. Hostar snart upp mina lungor. Lite plåster på såren är att man är brun i nyllet. :D (Ja, jag har fleecetröja på mig)


Musik, me love!


Home again!

Har haft underbara dagar i Cannes, vill redan tillbaka. Vi har solat, badat, shoppat, festat, ätit gott, skrattat och bara haft det helt gudomligt skönt.




RSS 2.0