arlanda


Packning

Jodå, det får nog plats några shoppingfynd också! :)




Musik



Försöker packa och tagga till men det går sådär... Min förkylning gör mig sjukt seg, längtar till att grilla bort den på playan.


Tänk om...

...man kunde tänka efter INNAN.
...man alltid kunde kontrollera situationer rätt.
...man alltid kunde få som man vill.
...man slapp tänka så mycket och istället bara visste direkt.
...man verkligen kunde leva utan ånger.
...man kunde vara en fri själ och göra vad man vill, hur man vill, när man vill.
...livet vore enkelt.


100830

2 dagar och 18 timmar sedan förra inlägget... Har varit lite borta under helgen. Det blev rätt så tufft med jobb, festande och så lite förkylning som avslutning. Kan dock inte förneka att jag haft jättekul! Skrattrynkor till max!
Imorgon bär det av till Frankrike med girlsen, det ska också bli jättekul! Vi va ju där förra året och gjorde stan osäker så det får bli en favorit i repris. Måste bara komma igång med packningen, är halvdöd så det lär ju ta 100 år.


Wihooooo!!

Vinst i både fotboll och hockey för DIF idag, härliga grabbar de där! :D


See yah!

Gör mig iordning för utgång. Löning jueeee!!!!!




Hemma igen.

Det var faktiskt kul att åka till Outlet, sjukt länge sedan jag var där. Det känns dock som att det blivit mer anpassat för män så är du kille och gillar snygga kläder, åk dit! Jag hittade ingenting men pappa shoppade loss riktigt ordentligt tom Barbro hittade en tröja. Oh well ska inte säga så mkt. Sprang in på H&M och Lindex på Ringen när vi kom hem. Hihi.


Outlet

Sticker iväg till outlet i barkaby med far idag. Han är på jakt efter ett par jeans och jag ska vara smakråd. Kul utflykt! :)


Myselipyseli

Träffade Anna idag för att intevjua henne om Reseledarskolan hon var på i våras. De skulle bli en fika men slutade med fika, shopping och middag. Mys! Köpte inget roligt egentligen, bara shampo/balsam, strumpor och annat smått och gott. Vi åt middag på Zula på söder, en favorit! De har så otroligt god och prisvärd mat där.
Efter att ha pratat med Anna om utbildningen och verkligen frågat ALLT känns det som jag börjar få koll på saker och ting. Jag väljer mellan den och en food&beverage management kurs i Göteborg. Det är ett svårt val för båda kurserna känns intressanta och båda är något jag verkligen tycker är kul. Svårt val... Tål att funderas på.


Don't shooot

Gisa... detta inlägg kommer bli jobbigt. Jag måste nog köpa mig ett par Hunterstövlar iaf, dör lite varje gång jag ser dem. Men med raggisar blir det ju din storlek!! ;)


100825


Schhhh...
Beyoncé – Listen - from the motion picture Dreamgirls



Sooooon.

Nu är det mindre än en vecka tills vi brudar drar till Cannes. Ska bli så otroligt skönt! Längtar tillbaka.


Crap...

Jag som hade planerat helt annat för den här dagen... Pappa och jag på NK, få lite kvalitetstid och kanske kolla lite på Acnejackan. Nehep, det får bli på fredag istället. Nu vet jag inte vad jag ska göra idag. Gymmet känns inte så lockande, måste dock gå dit någon dag och fixa ett gymkort... SEGT! Blir nog en mysdag hemma, har ju inte haft det på länge. Höhöhö.


New New New

Träffade Rachel för en fika idag och svängde in på Sturegallerian efter. Har varit på jakt efter ett par skor rätt länge nu och sist jag kollade skulle de finnas på butiken i Sturegallerian. När vi kommer dit säger hon i kassan "jag sålde sista paret för en halvtimme sen". Jaha, skit tänkte jag... Hon kollade var de fanns kvar och närmaste var i Farsta. Great, jag och Rach drog till Farsta. Så nu står de här hemma hos mig och är fina. De är så bra för funkar till allt! Vardags, fest, jobb och promenad. =)




Ciao

Springer iväg på en fika nu. Hörs!


Man vill bara dansa på en karibisk ö...


Kaaaaaos

Nagelmålningen skedde hemma hos Sara, sov hos henne från fre-sön. Otroligt mysiga tjejkvällar med ansiktsmasker, massa film och svullning. We liiiiike!!
På söndagen gick jag upp och jobbade. Började 12 på restaurangen och det var fullt ös hela dagen! Vi hade ett helt fotbollslag på besök och nya gäster kom det hela tiden. Jag satt inte en minut! Stress! Vi hade så mycket att göra så när vi stängde kl 22 skulle vi gå och äta.
Michel och jag gick till ett kebabställe vid skanstull. Det sjuka är att när man inte ätit på så länge så är man hungrig men endå kan man inte äta så mycket. 
Därefter kom Dejan och Filip å vi drog till Kleins där vi va tills de stängde kl 03. Dejan hade bil och jag sa kör hem mig men det slutade med att de där tre idioterna körde mig till huddinge och jag fick sova där. Kändes rätt segt att betala taxi och pendeln gick ju inte så hade inte mycket till val. Idag sov vi, åt och tittade på film. Sedan TVINGADE jag dem att köra mig hela vägen hem till dörren. Kidnappar man någon får man stå sitt kast dagen efter!


Dags för nagelmålning!!!


En sån där härlig från igår...



Hade det verkligen kul igår med Vivi. Vi brukar ha det när vi väl ses, blir inte så ofta eftersom man är på sitt håll och jobbar å sliter. Vi började kvällen på After med lite rosé, sedan gick vi förbi Kleins och taggade till lite. Därefter blev det en sväng till Utecompaniet och sedan Solidaritet, lite överallt helt enkelt. 


Gettin ready

Ska ut för lite drinkar med Vendela ikväll så håller som bäst på att göra mig iordning. Kör på någon sorts ihoptussad bulle idag. Mitt hår vill verkligen inte sammarbeta...




Out and about

Nu sticker jag ut och träffar Gisa. Ska gå på systemet för första gången... :D Haha!


Jag SKA ha!!!

Denna jacka från Acne är helt gudomlig!! Jag vill verkligen ha den. Måste måste måste...


Ny dator!!!

Idag har jag gjort ett stort köp. En ny dator... Ska bli spännande å se om jag kan sova något ikväll, brukar få grov ångest av att köpa dyra saker. Är iaf helnöjd! :D







Paradise Hotel

Ni som sett danska avsnitten av paradise hotel känner säkert igen denna låt. Tycker den är rätt okej, nu när man lyssnat på den 30 ggr... Höhö


Dagen

Mötte en gammal kompis från språkresan jag gjorde 2007. Det var riktigt mys att sitta i parken och prata lite minnen. Vi har inte setts på 3 år men trots det var det som om vi setts igår. Kul! :)
Därefter mötte jag upp Gisa, Ebba och Erika. Vi satte oss på Cafe Moda och pratade lite om Cannes och annat skoj. hehe. ;)
Imorgon bokade jag in tvättstugan, börjar bli dags nu. Inser att det inte kommer tvätta sig själv och börjar få lite smått panik i vad man ska ha på sig på dagarna. Sedan ska jag försöka ta mig i kragen och åka och kolla på en ny dator i veckan. Blir GALEN på denna. Vi har haft det riktigt bra i dessa 6 år men nu är det dags att vara otrogen med en nyare, snabbare och finare dator. :D


Helgen

Har haft en sjukt rolig och mysig helg som jag önskar inte vore slut.
Började ju med utgång i fredags med mina jobbarkompisar. Vet inte varför jag aldrig lär mig att de alltid vill supa mig under bordet... Denna gång lyckades de iaf inte utan blev själva helt packade. :) Sa jag inte att hämnden är ljuv!? Fick däremot ta mitt ansvar och ta hand om situationen också. Det var lite segt. Sov heller inte många timmar för det var värmebölja och säkert 20-25 grader under natten. Jobbigt!
På lördagen hade mina underbara vänner planerat något bus så fick order om att befinna mig på en adress till klockan 16. Erika, Gisela och Ebba hade ordnat en jättegod middag och så fick jag superfina presenter. De lyckades också skrämma livet ur mig eller egentligen var det inte de utan Alex som fick mig att skrika som en liten tjej. Han hoppade fram med gitarren och började sjunga ja må hon leva när vi satt och pratade i vardagsrummet. Haha! Sedan satt vi på balkongen några timmar och spelade och sjöng. Länge sedan jag skrattade så mycket. :D
Efter det gled vi tjejer ner till Kungsan och spanade in Sean Banans rumpa, Flo Rida's abs(!) och Rigos bling bling. Allt avslutades med ett glas rosé i den stekheta sommarnatten.


Passa på medans du är ung! Nu drar ja ut!


Paus

Det var skönt att få sova ut idag men vaknade endå ganska tidigt och kände mig rastlös. Efter att ha haft fullt ös i flera dagar kändes det lite som att klättra på väggarna när man inte hade något att göra.
La mig efter en lång vilostund på balkongen och solade en timme sen gick jag ner och shoppade lite på Fältan. Det fanns ganska bra reagrejs kvar. :)
Mötte sedan upp Ebba för en kaffe och så gick jag med henne till GIH där hon skulle hämta upp några barn som hon är barnvakt åt.
Nu tittar jag på Sverige - Skottland och laddar inför imorgon. Jag och Gisela ska åka till Motala över dagen och bada. På hemvägen ska vi förbi hennes landställe i Råby och fiska kräftor, något jag velat göra så länge jag kan minnas. Ska bli kalaskul!


Ut på vägarna med lilla Bettan igen...


Hjemme igjen...

Gisela och jag har haft en fantastisk resa till Norge: sol, bad, god mat och glädje har stått på schemat varje dag! Nu har jag precis kommit hem efter att ha suttit i bilen i ca: 11,5 timme. Vi fick vänta på färjan och så var det en trafikolycka på vägen så det tog längre tid än planerat. Hela vägen har vi dock nynnat på samma låt... Hör den nedan! =) HADE!

Life is a highway

Nu sticker vi




Fullspäckat!

Började morgonen med att packa lite sedan tittade ju solen fram så då utnyttjade jag det och solade lite. Tyvärr verkar det som vi fått ett getingbo på balkongen så satt lite halvt rädd och njöt. Nu äter jag en piggelin och ska göra mig iordning. Jag ska åka till pappa och hjälpa honom byta en lampa och sen ska vi gå till en bilhall och kolla på en mustang. :D Därefter ska jag till 91:an och hämta lite lön och möta upp Gisela. Vi ska åka ut till Huddinge och hämta lite grejer till Fjällan och handla. Så ser ni en fartdåre i en slö liten Peugeot är det nog vi. :)

...

Lev livet som om det inte finns någon morgondag.

Fina vänner.

Fick idag lite födelsedagsblommor av Ebba. Hon är ju inte med på min stora dag på söndag men go som hon e kom hon förbi nu idag. =)

Beyoncé - Why don't you love me


Hi yah!

Idag har jag varit på stan med Gisa och växlar lite pengar till Norge. Köpte även Absolut Summer Hits så man har lite färsk musik i bilen. Radion lär ju dö så fprt man kommer utanför Stockholm. Börjar nog få lite resfeber, kommer va en annorlunda känsla att veta att jag ska köra hela vägen. 1, har aldrig kört bil så långt. 2, brukar inte åka på bilsemester. 3, har aldrig varit i Norge. 4, första resan för mig och Gisa. 5, jag fyller 20. KOMMER BLI KUL! Höhö.
Nu blir det chill. =)

Musik


Just done.

Denna helg har verkligen slitit ut mig. Börjar komma på fötterna igen... Ha överseende med dålig bloggning.

RSS 2.0