Världens mysigaste

Om en vecka blir denna goa gosse 8 år. Helt sjukt att han busat här så länge. Älskar och hatar honom otroligt mycket. Han är som en lillebror! Ena stunden mysig och härlig, andra stunden vill jag kasta honom från balkongen när han skriker och bråkar.

Waoza!

Nog för kungligheter klär sig snyggt ibland men Mette Marit på eurovison toppar mycket av det jag sett. Håret, klänningen och accessoarerna är perfektion!

 


Konstig dag.

Började 10 imorse så därför lyxade jag till det med en latte. Tror jag ska byta ut den mot morgonfysen med DIF för nu ser jag grabbarna varje dag. Kommer inte kännas speciellt i framtiden. Usch!
Min chef var på väg hem från New York men hade fastnat i Oslo så hon skulle först komma imorgon. Vi skulle ha genomgång för mina arbetsuppgifter så gjode det jag kunde utan henne och sen gick jag hem halv 2. Svängde förbi 91:an och åt lite lunch och sen gick jag upp till pappa. Det är kul att se att han blir bättre och bättre!

morgonstund


Storstan

Tillbaka på Gärdet igen... Har haft en otroligt trevlig helg i huddinge med en massa trevligt folk. Det har hänt något hela tiden och dagarna har bara rusat iväg. Imorgon ska jag på jobb igen, börjar kl. 10 så får lite sovmorgon. Skönt! Sov dock som en gris inatt, ville verkligen inte gå upp. Tyvärr hade jag ett brölande par två väggar bort så det var bara att ta sig i kragen.
Idag är det mors dag och jag hade med mig lite rabarber hem till mamma, det älskar hon! Så glöm inte era mamis idag!! =)

Sovmorgon

Hade det supermys igår med Gisela och Erika! Vi grillade, dansade och myste. :D Green kom förbi ett tag och fick njuta av våra flummerier. HAHA! Sedan kom Viktor vid 1 tiden och efter det va de typ läggdags. Ligger just nu i en barnsäng så fötterna sticker ut. Härligt!  

Huddinge <3


En tidig morgon

Idag är jag ledig från jobbet så hade tänkt sova ut ordentligt. Vaknade vid 7 imorse och kunde inte somna om, ytterst roligt...
Nu ska jag snart gå till Ebba, sedan till pappa och sedan ska jag möta upp Gisela. Vi emigrerar till Huddinge i helgen!! Ska först styra upp lite packning och leta reda på en låt som e sjukt bra, vet inte vad den heter.

Känslan

Ni vet hur man vissa stunder i livet bara måste stanna upp och njuta, så känner jag nu. Allting känns rätt både i kropp och själ. Ingenting kan stoppa mig och jag är tillfreds med hur alla situationer är. Undrar hur länge det varar...

Dagens


Vad är oddsen!?

Här om dan fick jag en film skickad till mig på DIF hockey som körde träning vid hammarbybacken. Upp å ner, upp å ner sprang de!
Imorse står jag och väntar på en säljare som skulle hämta upp mig vid globen. Han va försenad pga trafiken så väntade kanske 30 min... Jag tittar över på andra sidan gatan och ser några killar som ser bekanta ut då kommer veteranerna från DIF jobbande. Jag blir lite glad och tänker typ "vad kul att se dem". Två minuter efter kommer resten av laget springande. Shit va coolt tänkte jag! (ja, aningen nördigt)
Nu då, bästa! 10 minuter senare kommer de joggande på min sida. Först veteranerna och sen resten. Man e inte så kaxig när 10 hockeykillar kommer rusande mot en. Jag log som solen själv och kunder inte sluta le på 1 timme. Inget klår utsikten av hockeyrumpa på morgonen! HAHA! Vill ni gissa att jag hade en bra dag efteråt... :P

Musik


Genom tiden

Hittade en drös me gamla bilder så bjuder på en tidsutveckling. Älskar fjortisbilden med Canada tröja och Svea mössa. Klockers!

Daddy cool

Idag när jag kom till jobbet skulle vi ha utbildning i orderprogrammet. Problemet va bara att inga datorer var inkopplade till oss. Nästan hela dagen gick åt till de där skräpburkarna! Vi fick hitta på lite annat att göra. Fixade iordning vårt rum och gick ner i globen för lunch/shopping. Soft arbetsdag va?
Efter jobbet åkte jag till 91:an, de ville att jag skulle jobba i sommar men nu kan jag ju inte. Får se om jag kanske tar några kvällspass eller helger iaf.
Köpte mat och gick upp till pappa och gjorde middag, färskpotatis, gravad lax och hovmästarsås. MUMS! Han log med hela ansiktet och var så glad!
Nu blir det chill och lite fix.

Dressed for success

Betalade min första räkning på internet igår och är klädd såhär idag. Börjar jag bli gammal...?

Musik

På tal om SATC2.... Spana in detta: Ricki-Lee Coulter – Can't Touch It - (Radio Edit)

Rysningar.

På fredag Idag har Sex And The City 2 premiär... Såg nyss behind the scenes på sofismode.se. Jag får rysningar av alla härliga kläder, miljöer och händelser. Detta är något jag verkligen ser fram emot! ett MÅSTE att se, snarast!!

 


100525

Jobbade till tre idag så de va skönt. Mötte upp Gisela och Rachel som hade fått sluta tidigare.
Gisela skulle gå och hämta ut sin mobil som varit på lagning (1 månad gammal).
Killen på Phone house var nog den drygaste jag mött på länge. Vi hade gått ut ur butiken när Gisela märkte att alla hennes kontakter va borta så vi gick in igen... Killen visade lite slappt att hon skulle gå in "där och där", sen kunde hon fixa det själv. När vi kommer ut ur butiken går vi in där men hittar inga kontakter. Gisela vill gå till en annan butik men jag tog mobilen, tågade in och sa (så torrt och kallt jag kunde) "-Ursäkta mig men kan du visa helt hur man gör?". Han tittade på mig som om jag vore en dum blåst blondin men det va inte så enkelt för han fick be om hjälp av support och hela prceduren tog minst 20 min. Han trodde verkligen han va mannen hela dan med sin feta klocka och "snygga" kostym. Blir så trött på dålig service! Kan man inget om mobiler ska man inte jobba i en telefonbutik!

Musik? Hatar den redan!

 


Startskottet

Idag var första dagen på ett ganska nytt liv för mig. Har ju haft ströjobb men inget heltid och inget fast på ett tag... Det känns konstigt när jag tänker på att jag varje dag ska åka till samma ställe och göra det för en lång tid framöver.
Första dagen på nya jobbet gick iaf bra. Fick presentation av företaget och en produktutbildning. Det kommer nog bli ett utmanande och spännande jobb. Jag ska sälja in en ny dryck hos bl.a golfklubbar, cafeer och barer. Jag kommer främst att sitta i telefon men även ge mig ut och göra riktiga möten med folk. Kul!

Livet


Då va man hemma igen

Det kändes tungt att lämna landet imorse. Att släppa alla måsten och allt stan för med sig var något av det skönaste jag gjort på länge!
Vi åkte iväg på fredag kväll... Killarna hade svårt att hålla tempot men snälla som vi va så väntade vi in dem. Väl framme hade vi en kul kväll med musik, fia-spel, tatueringar och lite dricka. =)
Lördagen bjöd på pangväder så vi spenderade hela dagen i solen. Gräsmattan klipptes, jag körde rallybil, 5-kamp och grillning är bara lite av det vi gjorde. Just det, vi fick tusen myggbett också! Hur gick det med brottningen då... Tyvärr bangade Gustav, tror han blev lite rädd efter att jag va så bra på att skjuta luftgevär. Stackarn.
Idag var det städning som gällde och sedan hemfärd. Är väldigt trött så tror inte det blir några problem att somna ikväll. Låg vaken rätt länge inatt och oroade mig för åskan. Inte kul!
Imorgon börjar jag jobba. Insåg idag att jag från och med nu ska jobba i 50 år. Hur glad blir man inte av det...? Suck!

Musik

Jag har sedan jag hörde denna låt första gången varit fast... Den är skön att lyssna på, skön att sjung och skön att leva sig in i. Hittade denna sköna version där hon sjunger i en taxt. LOVE IT!

Jag ska måla hela världen lilla mamma.


Sa jag att det va en rolig dag!?


HEY!

Jag har haft en så sjukt rolig dag! Allt flöt på bra på jobbet och vi fick en önskelåt på radion. =D Hade sjungit på Crossfire - Lady hela dagen och så beslutade vi oss för att sms:a in och önska en låt. Trodde verkligen inte att det skulle gå igenom men det gjorde det! Precis som om vi hade vunnit 1 mille så glada som vi blev. Haha
Imorgon efter jobbet åker jag till huddinge och sover där sen bär det av till landet för lite kul.

Röta!

Insåg nyss att matchen Sverige-Danmark visas kl. 16 imorgon. Jag e ju på jobbet... VARFÖÖÖR!!?? Nu har jag följt varje match och verkligen gått in för VM... Hur kan de svika en så!? Värsta är att mottagningen på internet i lagret suger! Får ta över radion helt enkelt. Haha! Jag SKA ha koll på vad som händer och jag SKA jubla när det blir mål! =D

Lunchen

Såhär skönt lunch hade vi! Mat i det gröna och en glass till efterrätt. =)

vad ska man säga...

Man vet att man är trött och hungrig när man; kommer hem och kokar pasta 4 min (ska koka 7), tar en sked istället för en gaffel (de går snabbare att få in maten då), tar fel på ketchup och chilisås (men äter och tycker det är det godaste i världen endå) och äter gammalt bröd som om det vore guld...
Just nu är detta Jag i ett nötskal! Härliga tider!

Happy camper


Äckligt!!!!!

Insåg nyss att jag måste ställa klockan på 06.15 imorgon. Det är ju samma sak som självmord. Kommer inte ens ihåg när jag gick upp så tidigt sist...

Musik

Alexandra Burke – Broken Heels

Skjut mig!

Snart sprängs mitt huvud!! Jag tror inte jag är gjord för att jobba. Haha. Hade dock ganska kul på Adidas idag... 93, 8 på hela dagen med skön musik och så har jag ju så roliga arbetskamrater! =D Imorgon kör vi igen, tippar att vi klarar 10 pall!!

Work

Idag och resten av veckan jobbar jag på Adidas med Gisa och Rach. Good times!

Panorama

Från Saras och min lilla walk i lördags =)

 


Musik

Bli väldigt glad av den här låten...pigg! Sen kan man ju fråga sig om det går att vara snyggare än vad hon är, Debi Nova.

Musik - bästa!

 


Halvdöd

Äntligen hemma efter en sinnessjuk gårkväll... Sara och jag åkte ju in till stan, Theodoras på Fridhemsplan blev det. Danssugen som Sara är efter en drin tänkte vi at vi går till det centralaste som finns, The Bridge. Haha, det var typ vi och 10 andra på dansgolvet till en början därefter blev vi 5. Men det var riktigt skönt att flippa ur lite till musiken. Inga hämningar, köööör bah!
Efter det skulle vi möta upp mina jobbarkompisar (från restaurangen)...
Vi skulle ses vid BK på Vasagatan. Sara och jag har precis satt oss ner med maten när de ringer och säger att de sitter i en bil utanför. Det var bara å packa ihop och gå ut. Haha! De skulle ju självklart också äta så vi åkte till Tullfritt vid Norrtull. Nu kommer det dumma!
De skulle köra hem mig och Sara... Jag bor 10 min från Tullfritt och Sara bor ute i Solna. Jag sa men kör hem mig och sen Sara. Men nej nej de skulle först köra Sara och sen mig (total omväg).
När vi väl droppat av Sara och är i Solna beslutar de sig för att kidnappa mig och kör ut till Huddinge där de bor. Kul! Så jag va fast i ett område i Huddinge jag aldrig varit i förr (idag insåg jag att pendeln låg 5 min bort). Det var bara att gilla läget så satt uppe och spelade vändtia till 7 på morgonen.
Men hämnden är ljuv, jag ska nog sätta dit dem en dag!

Hej o hå!!

Just nu är jag i Solna hos Sara. Hennes famlij har bjudit mig på en otroligt god middag och nu ska vi bege oss in till stan för lite bus. Det är inte ofta man får skriva att man ska in till stan (citybo som man e)... Haha ghettogirl. Nu ska Sara testa sina sjuttioelva outfitts innan vi kommer iväg och jag ska vara smakråd så got to go. PEACE!


Sitter på Pampas marina och njuter


Härligt

Att få somna till regnet som vräker ner på plåttaket och dränker bort allt storstadsljud är lyx. Att få vakna av att solen lyser in genom fönstret och får en att glömma höghusen och bilarna är lyx. Jag befinner mig just nu i en oas i staden. På balkongen blommar det och vinden blåser en sakta bris. Vi hörs vid solnedgång...

Musik


Nu nu nu nu


Gjort e gjort

Gick upp ganska tidigt imorse och begav mig till friören. SÅ skönt att få ordning på fluffet igen. =) Blev nöjd men som alltid känns det som hon klippte mer än jag sa. Va lätt det skulle va om man bara kunde ta fram rakapparaten å gå loss, det kan liksom inte bli fel då...
Efter frissan gick jag till Fältan, mötte upp mami och köpte lite smått och gott. Sedan gick jag till Ebba och åt lunch, köpte sjukt god thaimat. Mums! Vi åkte sen in till stan och träffade Ebbas kompis Henke som skulle köpa nya kläder. Herravdelningen bjuder verkligen på mer än kläder vll jag lova. Sedan belv det yoghurtglass i gallerian och därefter hemfärd.
Sinnesstäming just nu: ROCK!

Hockey


Musik


Skyll inte på mig.

Idag hade jag tänkt ta mig till gymmet för lite träning men de sket ju sig... Eftersom jag inte har kort utan betalar för varje gång (jag vet, totalt idiotiskt) och det är röd dag (ingen jobbar) så kan jag inte gå. It sucks pooo!
Ska ut och ge Gisela min gamla mobil för hennes har fått tuppjuck och måste lämnas in. Så typiskt när man köper en ny! =(

Musik


Dags å tanka

Gisela och jag möttes vid halv 5 för att gå ner med våra bågar till stureplan och pumpa luft i däcken, dags för sommarsäsongen. Min ville ju självklart inte fyllas på så måste gå till en verkstad och ta en titt på framdäcket.. Suck!
Efteråt belönade vi oss med ett glas vin och lite nachos på ett hak på Strandvägen. =)

Soldyrkare

Det är inte bara jag som njuter i solen idag...

Morrn Morrn

Det var länge sedan jag var uppe såhär tidigt. Snacka om att ha grus i ögonen! Det e bara å slå på 93,8 och köra!! Ska på intervju nu, håll tummen för mig. Vore så skönt med lite fast jobb nu...
Hörs sen!

It's on!

Med hänvisning till detta inlägg så är jag just nu väldigt taggad på att ta ett kickboxningspass (som på den gamla goda tiden)...
Har blivit utmanad i lerbrottning och jag är inte den som backar eller ger mig. Gustav tror att han kan vinna över mig (visst han kanske tränat hockey i X antal år, gått på gym och är vältränad som en militär) men då har han inte träffat MALINS JÄVLARANAMMA! Jag tar viljestyrka till en helt ny nivå. =P
Jag ska be någon stå med kameran i högsta hugg så bevis finns. Å att han skulle förlora för att inte göra mig illa visst han kanske mesar men när han inser att han inte kan vinna så lätt får han nog ta i och då kommer förlustan kännas ännu mer... Aooouch!!! Feeel the buuurn!!

Musik

 


Solbränna

Tror jag satt lite för länge på balkongen idag (eller så e det bara mitt svennepigment)... Lyckats skapa en härlig röd färg på framsidan och har en vit rygg. Måste åtgärdas imorgon! Håll tummen för sol!!
Fina fingeravtryck va?

Hur underbart är det inte idag???

Solen skiner, tempen har stigit och jag börjar inte fören 16. =) Sitter på balkongen och njuter just nu. Ünderbaaart!! Vet att jag nyss köpt nya solbrillor men dessa Rayban folding wayfarers e sjukt coola... Kanske, kanske inte.

HAHA

(Värst va mycket "haha" rubriker det blivit idag)... Oh well. Skulle söka på en hemsida och insåg att Lunarstorm ligger kvar bland mina bokmärken. Tror det var mer än 6 år sedan jag var innte där. Haha snacka om cooool dator. 
(Kollade om Playahead låg kvar men det gjorde den inte) =P






Hahaha, va får folk allt ifrån

Hittade detta klipp på Erikas blogg, den e ju för skön!! Att man tar sig tid!! HAHAHA




100510

Hittade detta väldigt "fina" stycke text på en facebooksida (nämner inga namn) men nog har man bra självförtroende alt. taskig humor om man har detta under sin profil... 



Regn regn regn

Nu börjar jag bli trött på detta pissväder! Vill verkligen ha sol och minst 15 grader!!

Matchen igår slutade ju med vinst =) 5-2. Kul att få jubla lite för blågult och se en match utan förlängning för en gångs skull (slutspelen bjöd på mycket av den varan).
Idag ska jag till far min och så ska jag gå några ärenden (shit, tantvarning).

Ikväll


Musik


I'm lovin it!

Upptäckte precis att en av mina favoritet, Maria Montazami (!!!!) skriver en blogg på amelia.se. Nu är det lite upp till bevis om hon kan leverera lika mycket där som hon gör genom rutan. Hoppas verkligen det för hon e la för gooo!!

Upp å hoppa, skaka rumpa!

Vaknade vid halv 1 idag, tjuvsovare i know... Det var så skönt att inte ha några måsten eller planer. Har städat mitt rum, lyssnar på 93,8 Metropol och bara njuter av livet. Såna dagar behövs! =)

Carfun...

Har varit på Giselas landställe under dagen, fixat i ladan och 5-kamp inför en planerad övernattning snart... Det var riktigt mysigt förutom att det var väldigt kallt. Kuli bilen hade vi iaf, se själva.

Dags för fredagsmys

Har inte hänt så mycket idag, sovit ut, varit hos pappa och köpt en döskallespegel. Nu blir det mys framför teven. =)

Låååång dag

Tror jag börjar bli för gammal för att gå ut en onsdag... Kom hem halv 4 imorse och att vakna idag va INTE kul! Åkte iaf till sjukhuset och hälsade på pappa. Sedan mötte jag upp Gisela för en fika med henne och hennes "kusin". Därefter åkte vi (lite otippat) till Huddinge och kollade på DIF-GAIS på O'learys med Virre å några av hans kompisar. Matchen slutade 1-1 vilket va aningen segt... Roligare var det att se alla sura aik:are som torskade med 4-0 mot Göteborg. Härliga tider =P

Dödlig shoppingtur.

Jag hade lagt upp en budget... Den sprack i första butiken. Tatueringen får vänta till nästa månad för det blev lite väl dyra inköp idag. Men man lever bara en gång och fint ska de ju va! ;)
Fikade med Lövet på Moda och frös rumpan av mig. Vi fick flytta oss in i värmen. Man tycker ju att våren borde värma och att sommaren borde sig närma (haha fiffigt va?).
Måste verkligen lära mig vänta på att kameran fokuserar innan jag ta bild, ursäkta suddet!
Dagens busiga..
Nu ska jag ut och träffa Vendela. =)

100504

Gick faktiskt ut en kort sväng men gick snabbt in igen, var inte lika varmt som det såg ut att vara...
Har suttit och målat hela armen svart i hopp om att hitta bästa tatueringen. Jag har länge varit inne på att skaffa en men nu känns som en bra period i livet. Har gått från hjärtan, döskallar och svalor men nu är det text jag fastnat för. "En men ett lejon" närmare bestämt. Vill dock ha det på latin så det kräver lite efterforskningar... Det är en text som tilltalar mig och som har en fin och stark betydelse.

Fortfarande härligt.

Funderar på att gå ut på en skön kvällspromenix, solen e fortfarande framme och har inte varit ute på hela dan... Ska äta och sen gå ut (borde göra tvärtom). Spikat!

Solat

Har suttit på balkongen och fått lite färg, så skönt! Laddar egergi för arbetsintervju på torsdag. Ska bli kul, ev ett heltidsjobb. Men vet ännu inte så mkt om det... =P
Fick besök på balkongen av denna "lilla" rackare.

Tänker på dig.


Avatar

Har varit hemma hos Gisela med Ebba och sett filmen Avatar. Vi hade planer på att se den på bio men det rann ut i sanden pga tidsbrist (jag vet att den gick på bio extremt länge). Måste säga att jag tyckte att den var riktigt bra! Hade inte så höga förväntningar pga hypen men den Är bra. Tror 3D hade varit makalöst men aningen läskigt, hade nog hoppat högt.
Nu ska jag snart äta middag och sen blir det svenska hollywoodfruar. =)

Från helgen

Hade det supermys på Pontus by the sea med tjejerna och i detta väder vill man verkligen tillbaka!!!

100502

Försöker lugna ner mig med lite dator... Försökte faktiskt sova å så är det något stolpskott som är uppe på vinden och drar bord. PALLA!!! På tal om stolpskott... Aik verkade ju ha en måttligt bra dag idag eller så var det helt enkelt så att Dif var (som vanligt) bättre. Who knows. ;)
Har haft en sjukt skön helg med en massa mys och goa stunder! Vill inte ha vardag utan skulle gärna ha helg hela veckan. Tror denna vecka kommer bli extra tuff psykiskt sett så stålsätter mig för det värsta. Keep faith and stay strong.
(Ja, jag leker Vickan S och mixar svengelska. Live with it)

Pannkaksbrunch


Tjejkväll


RSS 2.0