The days are passing by

Känner mig riktigt usel som inte skrev något igår men var så sjukt trött när jag kom hem... Jobbade till 2 sen åkte jag till mitt andra jobb på restaurangen och löneförhandlade (det gick bra). Efter det mötte jag upp Sara, Steffi, Veronica och Karin för middag i Solna. Det var riktigt mys att träffa alla med tanke på att sist vi alla sågs var i somras. Efter middagen åkte jag och Sara till Kista för lite kvällsshopping. Trodde verkligen jag skulle kunna hålla mig men två små saker blev det. (Börjar tro att jag måste söka hjälp för mina shoppingvanor).
Sjal: BikBok
Nagellack: Neonrosa från Depend

Levis

Efter jobbet mötte jag upp mamma. Vi skulle "bara" gå till Åhlens och köpa dagkräm men det slutade med shopping. Skulle åter igen "bara" in på Levis och titta men kunde inte hålla mig från det goda. Jag är ju en sucker för lite steet/grabbiga kläder och en jeansskjorta har varit på önskelistan länge. Ska man då ha en ska man ju såååååklart ha en original Levis och mamma höll med... Sen hängde den ju bara där........den grå, uuuunderbara hoodien som man bara ville mysa med. Kunde jag hålla mig? Nej! Sinnessjukt dyrt men Oooo så gott! (Ursäka alla låna utdragna ord i kvällens inlägg)

 

 


working today


Musik


Fredagen

TACK TJEJER FÖR EN SUPERDUPER KVÄLL!

Trötthet

God morgon världen. Befinner mig just nu ute i Huddinge med underbara Gisela. Vi var några tjejer som hade lite fest igår och myste, sjukt kul! Nu blir det till å dammsuga och städa lite sen GP för en fet tunnbrörulle med extra ALLT! =D


Dagens lunch. Mother India


Good good good

Läste nyss om att H&M ska skapa en klädkollektion i kampen mot aids. De har ju tidigare haft samarbeten med olika kändisar som fått designa t-shirts och linnen men nu ska de själva skapa olika plagg. 25% av intäkterna skänks till olika HIV-organisationer. Bra grejer det där och spanade in denna tunika som skulle göra sig sjukt bra med ett par ljusa, slitna jeans.

Morgondagens bravader

Imorgon är det jobb som gäller. Börjar 9 men är osäker på sluttid. Efteråt ska jag iaf bege mig ut till Huddinge där en supermysig tjejmiddag väntar! =) Vet inte hur det blir med bloggandet under dagen. Den som lever får se...


100325

Var ju på stan idag och spanade in The Garden Collection. Besviken över att allt inte kommit in och tycker en del av plaggen inte lever upp till bilderna man kunnat se. Inga Hanky Panky blev det heller... Fanns bara i snorgrönt och beige. Hade ställt in mig på ett par rosa eller svarta så skippade hela grejen.

Länk

Vill du se Uppdrag granskning själv kan du göra det HÄR.

Jag blir trött, arg och besviken.

Igår gick programmet Uppdrag granskning på Svt. Avsnittet hette ”Den andra våldtäckten” och handlade om två unga flickor som blivit utsatta för hemska händelser. Det hela började med att en 14-årig flicka blev våldtagen på skolans toalett. Hon anförtrodde sig till sina vänner och sökte stöd hos samhället. Vad möts hon då av… Ett samhälle som tar våldtäktsmannens parti och anklagar henne för lögner och påhitt. Det skrivs hemska saker om henne på internet och man hotar henne så till den grad att hon tvingas flytta. Pojken (16) döms för våldtäkt på barn efter ett erkännande. Trots detta fortsätter människor runt omkring att hylla pojken och smutskasta flickan. På skolavslutningen närvarar inte flickan men pojken (som inte går i skolan längre) är där och delar ut blommor till sina gamla klasskamrater. Senare den kvällen våldtar han en annan flicka (17). För detta dåd döms han också. Trots DNA bevisning och vittnesmål går han i samhällets ögon oskyldig.

När jag läste om detta första gången blev jag chockad och besviken. Jag blev besviken på hur långt bak i tiden vi egentligen är. Det talas om jämställdhet, lika värde, ett modernt samhälle med möjligheter… Men när en ung flicka, ett barn berättar om en svår traumatisk upplevelse kan man inte ens lyssna.
I inslaget berättar några ungdomar om hur de hört olika historier om det som skulle ha hänt inne på toaletten i skolan. De olika rykten som går låter helt bisarra och det är nog det som får mig att reagera på att det faktiskt är barn och ungdomar som det handlar om. När en 49:årig kvinna däremot säger ”det måste ju bara vara att bita ifrån, tycker man som vuxen” så vill jag hoppa in i skärmen och ruska om henne. En flicka på 14 år som blir intryckt i en toalett av en kille som är två år äldre, som skrämmer henne och gör henne chockad har inte samma handlingskraft som en vuxen!!! Hur dum får man va!?
Alla de människor som vänt denna flicka ryggen och som inte ens efter domen lyckats förstå pojkens skyldighet bör skämmas… Skolan som borde satt ner foten och bitit ifrån, prästen som tillät pojken att komma på skolavslutningen trots att flickan kunde varit där, vännerna som vände henne ryggen och alla de andra i samhället som vägrade tro på henne. Det är sorgligt att se ett Sverige som är så trångsynt och hatiskt.

 

 



God morgon världen.

Hade sjukt svårt att somna igår så låg i brist på annat och spelade The Sims på mobilen. Tyckte egentligen inte det va så kul men bra var kanske det för somnade gjorde jag.
Idag ska jag bege mig ut på stan och kolla in The Garden Collection och så ska jag på en utförsäljning av Hanky Panky trosor... Helt sjukt vad de blivit hypade! Tycker personligen att 250:- för ett par trosor är att överdriva. En klok(?) vän sa dock till mig igår: "Men Malin, vi måste bli av med vår Hanky Panky oskuld" så nu bär det av dit. Oh well, ett par dör man kanske inte av.

Bara så ni vet...




SÅ ÄLSKAR JAG DIF!!!







Musik

 

 


Stuffed!

Varit och ätit mongolisk buffe. Jag kan inte minnas när jag sist var såhär mätt! Kunde knappt gå från restaurangen efteråt. Nu känns det bättre men inte bra. Borde inte tagit sista tallriken med sushi men är man på buffe så är man...


Åh vilken underbar daaag

När jag vaknade så lyste solen och det gör den ännu. Jag blir helt varm och god i kroppen av att våren är här. Jag har bestämt mig för att den är här nu och jag kommer trotsa vintervädret varje dag tills det ger upp! Skinnjacka, converse och solbrillor...här kommer jag!

100324

Solglasögon: Rayban
Klänning: Lindex
Jeansjacka: Gap
Väska: Mulberry
Klocka: Triwa
Skor: Keds

Musik


Jag ska måla hela världen lilla mamma

Eftersom våren är på ingång men vädret idag varit piss piggar jag upp naglarna i medelhavsfärgen "U Must Have This" från H&M. Reminder, på torsdag släpps H&M:s Garden Collection!!

Ett ryck.

Väntar på att Gisela ska komma hit för att polera på våra CVn. Det är dags att börja söka jobb på allvar. Fick igår veta att vi inte får lån till bostaden och kommer ev. behöva flytta i höst. Vill flytta men inte till fucking Akalla!! Vi får se hur allt löser sig. NU, jobbfix!

Musik


Drar iväg ett nu

Jobbar imorgon... Börjar 9 men vet inte exakt när jag slutar, skulle tippa på 17. Det är kuvertering som gäller så kommer säkert va lite öm efter. Samma rörelse i 7 timmar är inte helt uppskattat av kroppen. Jag kan ju dock skratta mig lycklig som inte behöver göra det varje dag. Då kan vi snacka förslitningsskador! Herre gu. Jaja, nu e de sova som gäller.

PEACE.

Tv, NU!

Blåsningen, Ballar av stål, Big bang theory.

Musik


Jobbar

7AD GÖR MAN INTE NÄR MAN HAR TRÅKIGT PÅ JOBBET... 

Musik


I'm in looooove!!

Idag jobbade jag och Sara för företaget Flexpay. =) Vi kuverterade en massa men hann inte klart. 2.800 utskick på två personer tar lite tid. Hehe. Det sjukaste var att när vi kom dit vid 9 hade inte det som skulle skickas kommit. Vi fick gå på "rast" till 12. Vi gick och åt sushibuffe på drottninggatan. Jag är helt såld! SÅ gott, SÅ bra pris, SÅ mätt!!!

Crimi

Tjabba tjena hallå! Nu ska jag rusa iväg och titta på Criminal Minds. =D Imorgon är det jobb på tapeten. Ganska skänt sådant också... ska stoppa kuvert. hehe. Vet inte hur länge det håller på men börjar 9 så upp med tuppen imorgon.

Musik


Bakning

Hänger med G,V och snart R hos Lövet. Det bakas kladdkaka och skvallras. =)

 

 


Musik


ibland är det så jävla orättvist.


nya frillan


Omvårdnad

Jag tror jag precis gjort världens bästa sak... ansiktsmask och gurka på ögonlocken! Det är så otroligt avslappnande. Nu målar jag naglarna och sen blir det sängen!
Vill ha sommar NU!

100316

Godkväll... Är sjukligt trött just nu så blir nog tidigt i säng ikväll. Imorgon ska jag till frissan 11.30 och polera frillan lite. Tror inte jag vågar Alba-klippet men ska slinga och klippa lite extra för vårfräschör. =) Igår va vi som sagt på hockey, tyvärr gick det inte hela vägen hem. Slutresultatet blev 5-4... Det bjöds dock på en riktigt spännande match! Nu får vi se när det blir hockey nästa gång, kommer sakna det. Får gå över till fotboll istället.




HuddingeHockey

Nu glider vi iväg på HäckeyHockey. =D

Kanye West - All falls down


Weeeeeeeei

Anna VANN!!!!! Helt sjukt bra, vi har skrikit sönder våra röster och hoppat sönder golvet. :)

Haha!

Glömde visa hur fina Sara och jag var i våra mössor idag... Sara bangade den på bilden men jag... ja jag gör allt för ett härligt blogginlägg! haha!!

New in old out?

Igår blev det en liten shoppingrunda med två härliga köp. Behövde verkligen nya converse och satsade på ett par höga denna gång. Upp till bevis nu om de är lika sköna som de låga... Sen kunde jag inte motstå den söta blommiga klänningen från Gina Tricot, funkar med både leggings och jeans!

Give me!!


Goooood morning.

Är verkligen helt slut i kroppen just nu... Tur att sömn kan bota det mesta. Ska vila nu på dagen så jag orkar med kvällen. Det blir Stockholm Boogie kväll med lite inslag av Let's Dance också, måste ju hålla koll på Molly. =)
Btw, har en riktigt rolig nyhet (för mig) att berätta. Sara (VÄRLDENS BÄSTA) har fixat lite jobb till mig!! Hon är verkligen en klippa!!
I love you booo! =D

S-berget

Stockholm kan vara underbart på vintern också...

100309


Snart ut..

Gör mig iordning för att åka till Huddinge (igen) med Gisela... Borde flytta dit!! Haha. Ne men ikväll blir det lite chill hemma hos en kompis. Gisa och jag ska konka singstar från stan så det kommer bjudas på (skön)sång. =) Kameran med men vet inte hur pepp folket e på bilder... den som lever får se. PEACE!

Hej hopp!

Sitter just nu i Huddinge och chillar järnet... Varit på IKEA på dagen och spanat soffor med schäslong och en massa kuddar. =)  Efter det åkte vi och tog en fika på Kvarnbergsplan med Robin och därefter kollade vi in en hockeyträning. Just nu klurar vi på hur vi ska ta oss hem... Att åka eller att inte åka, det är fråga.


Testing testing

I senaste numret av tidningen CHIC fick man med en Loreal StudioLine Hårspray. Den ska ge både stadga och glans. Testade den och den verkar bra. Den doftar gott, gör inte håret för stelt men håller på plats och ger faktiskt lite extra glans.
fyra av fem får den.

Besvikelse

Planen var ju att se Avatar 3D igår... Man kunde inte boka biljetter innan så vi chansade och hoppades men det brast. Vi såg istället Percy Jackson -kampen om åskviggen. Haha! Den var braför det hände något hela tiden men det märks att man blivit lite gammal för såna filmer. Jag som är en känslig tittare när det kommer till övernaturliga saker och skräck brukar faktiskt kunna bli rädd av denna typ av film men nu skrattade jag bara.
Idag blir det mys med film och gosigheter...

Huuuuuddinge

Nu drar jag iväg till Huddinge... Om man kommer fram med SL i detta väder. Trodde på lite varmare, sol och converse idag men ack så fel!

RSS 2.0