Kvällens


Stålkvinnan

Jag är bara 20 år och kan inte direkt påstå att jag vet hur det känns att leva livet men att bli sårad har jag fått för mycket erfarenhet av på för kort tid. Är det inte familjen så är det vänner eller den där speciella personen.
Jag påstår inte att jag är en ängel men har jag verkligen förtjänat detta? Att få en kniv stucken i hjärtat så många gånger som jag fått gör nästan så att det inte finns något hjärta kvar. När jag älskar och ger mig in i en relation (vilken sort det än är) så ger jag 100%. För att skydda mig själv i framtiden kanske man skulle skaffa sig ett stenhjärta? Det känner inget och ger inget, då kanske man slipper känslan av att vara ensam. Man är känslolös och okapabel till att älska, ingenting betyder något. Är det så världen vill att jag ska vara? So be it.



Julklappar

Okej eeeen sak till bara... (Tror ja kommer haffa ett innan jul om ja hittar men annars e de en prima julklapp)


H&M 129:-


Julklappar

Okej, ett litet tag kvar men kan inte låta bli att tjuvstarta önskelistan... Har ju redan checkat för stövlarna och på andra plats kommer en parfym från Viktor och Rolf. De va Lina som hade den i Norge och jag blev smått förälskad. Saknar att inte känna den doften på morgonen. :P


Viktor & Rolf, Flowerbomb


Fantastique

Hittade verkligen allt på stan idag så kom hem med ett stort leende på läpparna. Köpte stövlarna med tillhörande strumpor, hittade svara jensleggins (uuuunderbart), graffiti nagellack (sista på kicks i hela stan) och ett par söta örhängen. Dessutom lönar det sig alltid att svänga förbi Jennys jobb för man får alltid något gott med sig hem. ;)
Ikväll blir det chill, kände tidigare för att gå ut men efter dags shopping blir det inte så... Någon som har tips på en bra film? :)


Staden

Nu drar nummer ett ut på stan! ;)


Musik

Älskar att han i videon ler genom hela sången, verkar som han verkligen mås bra... :)


Wazup!?

Blev en dag på stan med Gisela idag... Fyndade ett linne och ett nagellack samt en julklapp till mig själv från mor. Haha! Älskar verkligen vårt system... Har önskat mig ett par Hunterstövlar men ja e ju bortrest i jul så ska få dem nu, hittade ett par på Mathilde idag som jag ska köpa imorgon. :) happy!



Moody Model från H&M


Back in town

Efter 8 långa timmar på vägen är jag äntligen hemma. Eller äntligen är fel ord för hade gärna stannar lite till i Norge. Har verkligen förälskat mig i den staden med alla små mysiga gator, bryggan och allt kos.
Igår blev det bio och inte bowling, vi såg The Social Network "facebookfilmen". Helt okej rulle, spännande att se hur det gick till när allt skapades men va aningen svårt att hänga med utan svensk text, de snackade sjuuukt fort. Hehe. Efter bion gick Gisela, Lina, Viktor och jag ut å åt på Harbour. Kanske inte godaste jag ätit men de slank ner när man va hungrig.
Idag har vi stuttit i bilen hela dagen, Lina körde som en gud! Stannade på vägen och åt pytt i panna. Mums! :)
Nu blir det snart sängen, är väldigt trött och ska upp tidigt imorgon för att lämna bilen hos pappa.

God morgoooon

Gårdagen va dritkul! Matchen vann Vikings med 6-3 så det blev till att fira. Vi åt middag hemma hos Fjällan å sedan gick vi på förfest hemma hos en kille som kallas Knutte. Det kom väldigt mycket folk å alla va på G. Speciellt Fjällan... haha rolig grabb de där. Ska alltid köpa 7,2:or till honom.
Efter förfesten vid 12 drog vi ner till bryggan. Vi shakade as på Himmel och Harbour och sedan skulle vi på efterfest. Jag va så sjuuuukt trött så gick med ett tag men gick sedan hem o sov. Va på hotellet vid 4 tiden. Lina och Gustav öste på mest, de körde på no mercy. :)
Idag blev det fyllekäk och nu chillar vi. Blir antingen bio eller bowling ikväll innan vi åker till Stockholm imorgon igen. :(


One piece o pizza.

Vi brudar har varit en sväng i köpcentret och Lina köpte en fantastisk one piece i chockrosa. :) Nu ska vi äta lite pizza innan vi sticker till hockeyhallen. Tønsberg möter Lillehammer. Hoppas innerligt på vinst för då blir de galet partaj ikväll!!! Galet blir de nog även om de inte vinner men skulle va kul å se ett smil på grabbarnas läppar...
HADE!!!


Hade

Ska strax börja med att förbereda middagen tills ikväll. Det blir tacos!! :) Vi hann precis fram till Tönsberg innan snön vräkte ner. Hotellet är fint, bästa utsikten. Har idag varit på stan för lite shopping och ikväll blir det att kolla på heckeyträning. Imorgon är det match och sedan utgång. Har blivit bjudna på en fest så det ska bli kul. :)
HADE!!!


Tønsberg, Norge

Bild från när vi va i Norge sist. Det var verkligen underbart! Nu är det lite kallare men som plåster på såren får vi med oss en solstråle till i bilen, LINA! :D Girlpower! Det kommer bli kalaskul att åka iväg en liten weekend.




Heldag.

Igår efter mitt fina inlägg med musik blev jag hämtad av två kompisar. De är verkligen roligaste killarna i världen, kan liksom inte låta bli att le när de säger nåt. De är guld värda helt enkelt! Sov över där, kollade på fotboll lite film och somnade va verkligen helt slut.
Idag vaknade vi och tittade på någon jättekonstig film som hette Machete, sjukt blodig å äcklig. Jag flydde till Gisela vid 1 för att växla pengar och hämta bilen hos pappa. Vi åkte till IKEA och åt köttbullar, shoppade loss totalt och sedan åkte vi till City Gross och Systemet. Tror aldrig jag köpt så mycket grejer på IKEA som jag gjorde idag. Det blev glas, stekpanna, ljus, servetter, lampor, dörrmatta, köksredskap m.m....
Nu har jag precis packat klart och ska göra mig iordning för resan imorgon. Upp vid 6 för att fixa de sista och sedan rulla iväg å hämta tjejerna.
Blir nog ingen bloggning på ett tag om ja inte lyckas sno en dator i Norge. Vem vet....


Egen tolkning

Har otroligt mycket tankar i huvet just nu... Allting bara surrar omkring och kvällens situation gör inte saken bättre. Säger det med ett par låtar så får ni tolka det hur ni vill...















Fattar ni nåt? Bra, inte jag heller...


Tisdagskul...

Springer som bäst upp å ner i tvättstugan. I vanliga fall brukar jag klara mig på två maskiner men idag blir det hela fyra. Det är inte så mycket tvätt men ingen vill väl tvätta rött och vitt ihop... Att tvätta är något av de tråkigaste som finns, hade varit roligare med sällskap eller en fet högtalare med musik där nere. Oh well nu blir de nagelmålning.

HEJ GOTT FOLK!!!

Okej jag har blivit övertrött så nu är jag pigg. Skulle kunna springa ett marathon! Har så sjuuuuukt tråkigt, är rastlös till tusen. Jag fattar inte, varit seg hela dan och inte riktigt tänkt klart å nu är det som om jag skulle druckit 60 espresso eller nåt... Nu ska jag dansa. Ciao!


Musik


Nu e de kallt.

Jag blir tokig på denna kyla, vill bara ligga under täcket hela dagen. Värsta är att det kommer bli värre...
Helgen bestod av jobb jobb jobb.
Hade lite problem med några gäster på lördagen vilket resulterade i att jag fick en smäll av en tant och hon blev utburen av mig. Sånt som händer. Åkte till Ebba efter jobbet för att gratta henne, hon hade 20-års fest.
På söndagen gick jag ut och tog en drink efter jobbet och sen åkte jag hem och sov. Mamma kom hem mitt i natten, hon va äckligt brun och glad.
Idag har jag varit hos doktorn, träffat Gisela, klippt mig och träffat Jenny. Gjorde köttfärssås idag som tro det eller ej blev god! Framsteg!!! :D

Musik


Friday

Håller som bäst på att göra lite middag, förhoppningsvis går det att äta. Är verkligen inte bra på att göra mat.
Hade egentligen tänkt gå med Ebba och Gisela till Lobby ikväll där det är någon modevisning men just nu känner jag bara för att vara hemma. Tror en kväll med teven är precis vad jag behöver just nu, Stockholm Boogie är given.


Tidigt

Kommer inte ihåg när jag gick upp såhär tidigt sist eller har ju knappt sovit så vet inte det räknas som att gå upp...
Var ute med Vendela igår, det blev en sväng till Sture och Hells. Väldigt mycket folk ute för att vara en torsdag men kan bero på Bingo Rimers bokrelease. Kändisar i vimmlet var Greta (PH), Catja och Andreas (PH), Mikaela Forni (Glamourama), Andreas Carlsson (Idol), Bingo Rimer (Bingo, haha) och Isabella Löwengrip (Blondinbella, som jag för övrigt alltid bestämt mig för att berömma och gjorde).
Nu ska jag göra brakfrukost och lägga mig på soffan, förhoppningsvis somnar jag en stund.


Haha,
XOXO
//GG


Just nu!!


Dagens

Heeeeej. Idag har jag sovit ut (känner mig lite hemsk som går upp ur sängen när Jenny slutar jobbet), städat några lådor, gått en sväng på fältan med Gisela och nu väntar jag på att Vendela ska komma hit. Det bli en liten lugn utgång ikväll. :)




Nu när det blir kallare...

...då gömmer jag mig här.


Busted


Hade en jättemysig dag med Steffi idag. Vi möttes vid Åhléns och gick bort till gamla stan för en fika. Kunde inte hålla mig borta från det goda. Skärpning!
Nu hjälper jag mamma packa för hon åker till Malaga imorgon, ska bli skönt att bo själv. :)


Njaaaa sådär va

Sov konstigt inatt med, först kan jag inte somna sen vaknar jag mitt i natten flera gånger... Jobbigt.
Nu ska jag iväg och möta Gisela en snabbig sen ska jag träffa Steffi och därefter ska jag möta upp Gisela (igen) och Lina. Vi måste prata om resan som vi åker på nästa vecka. :)

Jahapp

Ja den där matchen gick ju inte så bra. Vi släpper det, glömmer den och går vidare. Nu är det snart dags att sova, förhoppningsvis somnar jag lättare idag än igår. Imorgon ska jag hinna med mycket...


Countdown

Okej 1 timme kvar till EM-studion och ytterligare lite till avspark. Börjar bli sjukt laddad nu. Håller tummar och tår för att försvaret håller sig stabilt, anfallen blir vassa och publiken är på G! :D


Musik


Buenos dias

Ska om några minuter tagga ner till tvättstugan. Det blir en lugn dag idag med tvätt, tvtittande och tedrickning. Har börjat känna mig lite småhängig så en kopp chaite frår bli lösningen!
När jag och Sara va på söder förra veckan köpte jag två negellack, har testat det ena nu. Det är gräsligt! Ser ut som jag doppat naglarna i bajs. Ska tas bort!!!


A new era

Imorgon påbörjar jag ett nytt liv. Ett hälsosamt, rent, duktigt och förståndigt liv. Jag är trött på att inte göra något vettigt, trött på att vara en fegis som inte tar tag i saker, trött på att få ångest och på att vara besviken på mig själv. Det är förändring som händer och det NU.


Ångest.

Denna helg har varit extremt lång. Mina helger brukar bli det eftersom jag klämmer in en arbetsvecka och helgledighet (med allt det innebär) på typ 3 dagar. Har iaf haft sjuk roligt med utgång fredag, lördag och söndag. Eeey man lever bara en gång. :)






Musik


Söderbönor

Okej det blev inte så många bilder som jag hade tänkt men vädret jobbade ju lite emot oss om man säger så... Ni får iaf dessa, två dränkta katter, en glad jenny och en kyl man bara vill hoppa in i. :)


Heldag

Dagen blev inte riktigt som den var tänkt men riktigt trevlig iaf. Mötte Sara i T-c och fikade därefter åkte vi till söder,  fick tjata lite. Vi gick i lite seccondhand butiker och tittade på annat kul medans regnet öste ner och gjorde oss dyblöta. Vi åkte istället till Jenny som jobbar på ett bageri vid Odenplan, sjuuukt lyckat!! Fick bröd och bullar med mig hem som var gudomligt goda. Sara åkte hem medans jag och Jenny fortsatte till Kista för lite kvällsshopping. Det är verkligen trevlig där, borde åka dit oftare.

Imorgon är det utgång med några kompisar, Hellströms is the shit, yaaaao.. haha Sov gott allihopa!


Hej hopp!

Idag ska jag träffa Sara, vi har inte setts på eeeevigheter så det ska bli riktigt kul. Tanken var först att vi skulle åka till Täby centrum och kolla men vädret är inte så kul och vi orkar inte åka så långt, det blir en runda på söder istället. Tänkte ta med kameran och tipsa om mina favvoställen så bildregn ikväll eller imorgon. :)


Hurtigt

Gårkvällen innebar ju mys men idag gjorde jag nåt helt annat! Mitt rum såg rent ut sagt fördjävligt ut så det blev till att storstäda. Vika kläder, sortera papper, sortera smycken som trasslat ihop sig, hitta skor i olika delar av rummet, dammsuga, torka och skura. Nu är mitt rum skinande rent och ska verkligen anstränga mig så det inte blir stökigt igen. Jag tycker om att ha rent och städat runt omkring mig problemet är bara att städa är det tråkigaste jag vet! Haha.
Belönade mig själv med fotbad, nagelmålning, ansiktsmask och sushi. Perfekt avslutning på kvällen då mitt rum nu doftar rosor och jag snart ska krypa ner i min nybäddade säng. Häääärligt!


Myspys

Hade det riktigt mysigt igår hos E. Såg på The Breakup, skitfilm! :P Sedan åt vi glass med varma hallon. Mumma.



Fin höstros på vägen hem, pioner kommer dock alltid va min favorit!



Konstaterande

JAG ÄLSKAR MITT STOCKHOLM.



Nu går jag till söder.


A new day

Vaknade för typ en timme sedan och har precis ätit lite brunch. :) Denna morgon får Marvin Gaye allt att kännas bra så han spelas på högsta volym just nu.
Ska snart iväg och träffa pappa för en fika på söder. Ser verkligen fram emot det eftersom de är så sällan vi verkligen umgås.


Haha

You can take the can from the trash and the trash from the can but it will still be dirty.


Magic

Det är något speciellt första natten man sover med duntäcke efter att sommartäcket blivit för kallt. Dess fluffiga tyngd kramar om kroppen och skapar en trygg kokong där man bara vill ligga hela dagen. Det är varmt, gosigt och helt...magiskt.


101004

Idag är det kanelbullens dag men det märkte jag inte av. Bullarna är slut för min del. Blev en tur på stan med Gisela, köpte två tröjor och så fikade vi på kofi. Vi hade en hel del att prata om så det va skönt att kunna sitta i lugn och ro.
Kom hem för en stund sedan och gjorde iordning ett glas hemmagjord svartvinbärssaft. Mumma! :)


Segot själv

Efter en lång och seg helg får jag äntligen slappna av. Imorgon börjar en ny vecka med nya måsten och massor att göra. God natt.

Oktober

Jahapp vad händer i oktober då...
- Det blir kallt ute, tar fram uggsen denna månad
- Sara och Ebba fyller 20, stora flickorna
- Mamma åker bort en weekend, huuuuur underbart som hellst eftersom jag är glad om jag är själv 1 vecka per år
- Åker till Norge med Gisela och ev lite annat trevligt folk
- Försöker komma på vad jag vill ha ut av mitt liv just nu

Oktober, här kommer jag!!!

Musik


Wow, tantvarning!

Haha skulle titta på nyheterna idag men somnade. Det är verkligen kärringvarining på mig. Just nu är det iaf Idol, är inte så insatt och intresserad i år jämfört med tidigare men känns som man måste titta lite. Hehe.


Stannar hemma

Skulle ju ut men ändrade planer, blir hemma för känner mig yr och illamående...

Musik


En ny dag

Hallå hej tjabba. Kom hem från Ebba för en liten stund sedan, ovant att gå upp så tidigt. Haha.
Ska snart iväg och träffa Steffi för en fika och prommenix. :) Eventuellt ska jag träffa Jenny ikväll och äta middag och sen hem.
Jobbar imorgon från 12-00 så bör va lite pigg iaf. Lördagar är värsta dagen att jobba på, man blir lite lätt knäpp i huvet när klockan är 6 och man inser att man bara jobbat halva passet. Hehe. Längtar till söndagen för då går dagen fort!

RSS 2.0