Utgång. But what to wear?


Happy Halloween

 

 

 

 


Rihanna - Russian Roulette


Behövligt

Håller på och fixar mina naglar just nu. De brukar alltid gå av men ser ut att blivit lite starkare nu... Hoppas!

H&M


Tips från coachen

Är hos Ebba just nu och pluggar inför min eftermiddagslektion på bilskolan. Körde imorse vid 9 och snart ska jag ut på lidingö och köra... Shit, känner pressen.


















Rallyförare tillverkas

Hade körskola idag och fick verkligen till det! Börjar fatta dragläget nu, känner vibrationen och hör det dova ljudet. Haha! Jaja jag försöker iaf...

Testar

Mina naglar har blivit väldigt sköra och mitt hår lika så. Därför ska jag testa dessa Silicea kapslar. De innehåller kiseldioxid vilket ska hjälpa kroppen innifrån. (Herre, låter som en tok "hjälpa kroppen innifrån") Man ska börja märka resultat efter ca 2 månader så berättar mer då.

Hola world!

Vaknade för ca 1 timme sen och håller på att göra mig klar för att gå ut. Ska möta Gisela för en fika, sedan ska jag köra och sist men inte minst jobba lite... Pust.

I want

Köpställe: Asos

Vickan

Överlevde körningen och ska kolla på Tinas cookalong som ikväll gästas av Victoria Silvstedt. Kul!

Shoeshit

Idag hade jag en massa planer. Skulle gymma med Mickan, hjälpa Gisela med tvätten, shoppa skor som jag verkligen är i "behov" av och övningsköra... När jag vaknade imorse hade jag sprängande huvudvärk och lät lite som en kråka så fick ställa in allt förutom körningen. Piss också! Imorgon ska jag köra och jobba på mitt sommarjobb så kommer inte hem förens sent. När ska man hinna med allt...?

Som alltid

Varje gång jag ser klippet från Love Actually där Sam (den lilla pojken) hinner ikapp sin stora kärlek Joanna så fäller jag en tår. Det är så oskyldigt, så rent, så underbart... It's love actually.

Brum Brum

Ford Mustang 1965

AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Surfade in på tvguiden.se och såg att 3:an visar Love Actually ikväll kl. 21!!!! Det är en av de mysigaste filmer jag vet så ska mysa ner mig med en kopp varm choklad och titta.

Lady GaGa - Boys Boys Boys


Utgång

Nu blir det utgång med ett gäng kompisar. Hörs imorgon. =) Lots of love






ROCK ON!

Idol har rock-tema ikväll, jag och Gisa laddar för fullt!

Sweet tunes


Köpt

Dessa snygga jeans från Lindex fick följa med mig hem idag. Hittade även ett par skor från Vagabond men som det ser ut nu lämnar jag tillbaka dem imorgon. Hmmm...

Lovely

Köpställen: Alexander McQueen, Farfetch, Dorothy Perkins, Acne, Dior, Topshop

Give me!!

Hittade denna underbara t-shirt på Linns blogg. Den kommer från Burfitt och skulle sitta perfekt på mig med ett par lappade jeans till!

It's all good

Idag blir det till att hoppa runt på hela stan. Jag och Gisela har lite av ett schema vi ska följa de närmsta timmarna... Vi börjar med ett besök på Topshops outlet (de skulle få in mer kläder denna vecka) och sedan blir det lunch på söder. Därefter ska vi på en utställning som Giselas pappas flickvän håller i. Grymt!
Vi hörs senare.

Avis!

Okej nytt avsnitt av The City... Hur avis blir man inte när man ser att Whitney kan välja och vraka bland långa killar..? Hon är 1,75 och har klack och killarna är fortfarande ett huvud längre. JAG VILL TILL NEW YORK PRONTO!!!!

Hos Lövet igen

Just nu bakar vi kladdkaka hos Gisa och lyssnar på Nick Lachey. Ikväll ska vi ut och käka å gå på bio. Flickan som lekte med elden blir det. =)

Hi yall

Sorry för min dåliga updatering. Har varit ganska tankspridd och inspirationslös på senaste tiden. I lördags gjorde jag något jättekul! Vi var och sjöng karaoke (för att fira Ebba). Hade bokat rum på K Karaoke på Odenplan för 9 personer. Ingången såg ut som en porrklubb, det var liksom bara en dörr ner för en smal trappa. Men oj så kul vi hade! Sjöng (skrek) en massa härliga gamla låtar som man nästan hade glömt bort. Ska göras om! Fixar med lite bilder och lägger upp snart....
Idag har jag övningskört och tränat med Ebba på Friskis. Så sjukt duktig hon var! Första passet och hon rockade fett. :)

Dinner

Kyckling, paprika, morot, rödlök och guacamole. MUMMA!

Sam Sparro - Black & Gold

Ville lägga in ett youtube klipp men det gick inte så länkar till låten här istället...

Ansiktsmask

Testade Chokladmasken jag köpte i veckan. Den doftar riktigt gott och det är rikligt med gegga att smörja ut. Personligen tycker jag inte den höll vad den lovade, djuprengörande och återfuktande... Den rengjorde men huden kändes torr och stram efteråt så en fuktkräm behövdes.

Hett tips!

Igår hade jag bestämt träff med två gamla kompisar för att gå ut och äta lite. Vi visste inte vart vi skulle gå så vi vandrade runt bra länge innan vi hittade ett TOTALT guldorn! Züla ligger på Södermannagatan 27 och bjuder på gudomligt god mat till ett fantastiskt bra pris. 100kr för varje varmrätt eller 140 för varmrätt & förrätt/efterrätt. Helt fantastiskt. Rekomenderas varmt.

Tantfika

Jag och Gisela tog en riktig tantfika på Thelins igår. Vi har blivit lite av stammisar vilket är passande nu när vi kommer upp i de höga åren. Haha! Gisela blir ju trots allt snart 20! Shit vad tiden går fort, det är verkligen inget man bara säger...

Idag


Ooopsie

När jag kom hem från allt igår var jag dödens död och behövde titta på tv ifred. Berättar om gårdagen nu istället....
Dessa saker blev inköpta:
Å detta underbara åts till middag:
Stekt lätt blodig biff, brocoli, guacamole och en hackad mix av gurka och paprika.

Gymmet

Dags att dra ner till gymmet med Mickan. Efter det drar jag ut på stan med Lövet, har en liten shoppinglista.
- Bodyscrub
-Skrubbvante
-Ansiktsrengöring
-Ansiktskräm
-Nagellack (BLÅTT!)
-Handkräm
Å så har jag X antal butiker jag bara MÅSTE in på för att kolla om det finns några godbitar....

Haha, you got to love Asos!

Haha, tycker det är underbart att en tandborste är det enda som kommer upp när man söker på Party Accessories på asos.com!

Blue Blue Blue

Köpställen: Depend

La Roux - Bulletproof


The Hills och The City

Precis fått min onsdagsdos av mina favoritserier. Underbart! Ibland önskar jag dock att jag kunde zappa mig själv till LA eller NY och ge vissa människor en fet örfil (Roxy och Spencer). Oh well...

Congratz!

Idag fyller denna underbara madame år! Grattis Grattis Grattis! <3

Bankärenden

Idag har jag spenderat halva dagen på banken. Fy sjutton vad segt det går när alla tanter och gubbar ska in och fixa sina pensioner. Herre min get! Tyvärr så är det oundvikligt... Blev iaf klar med det jag skulle göra och mötte Gisela för en fika på Thelins. Sedan köpte jag lite kaffe från Kahls som ska avnjutas imorgon med skummad mjölk. Mumma!

D&G

Köpställen: H&M, Modcloth, Chanel, D&G, Forever21, Mulberry, YSL

Irritation

Har känt mig sådär härligt höstdeppig idag, ingen höjdare... Ska tilla på Ugly Betty ikväll och försöka bli på lite bättre humör. Hoppas alla ni andra där ute mår bättre och njuter av livet!

Haha

Ellen Degeneres var gästdomare i So You Think You Can Dance tidigare i år och när hennes program skulle ha premiär bjöd hon på något extra. Det roligaste i klippet är när dansarna inser att hon kan mer än de tror. Haha

Give me

Lite frukost i sängen skulle inte sitta fel just nu...

Congratz!

Idag fyller denna fantastiska gobit år! Hon har betytt mycket för mig under de senaste åren och jag hoppas hon kommer göra det i många fler. Love You Ebba!

Hos Lövet

Är hos Gisela just nu å gör ansiktsmasker. Har precis sett Dumpa Honom och druckit hemmagjord latte MUMS!
Kanske blir sega uppdateringar idag för mitt internet funkade inte när jag gick hemifrån. Hoppas på det bästa....

Try to sleep

You know I love you XOXO

Lika som bär


Mys framför teven.

Nu Privileged. Sen Ensam mamma söker.

091011

Spenderat dagen med nära och kära. Cyklade hem i ösregnet vilket inte var någon höjdare, kom hem som en blöt katt men men...


No game

Okej så vi vann inte... Tycker dock vi var klart bättre än danskarna och deras mål var ren tur. Men men man får acceptera och gå vidare.

 

 


Nu Nu Nu

Tittar just nu på våra svenska killar som spelar VM-kval match mot Danmark. Det ser helt okej ut. En del snygga framspel men lite klumpigt försvar. Hoppas på bättring i andra halvlek. =)

Låter bilden tala.

Köpställen: 3.1 Philip Lim, Alexander McQueen, Nili Lotan, Christian Louboutin

Freeezing

Nu är det verkligen kallt ute. Hade balkongsdörren lite öppen medans jag fixade här hemma men fick snabbt stänga igen för golvet blev iskallt. Bytt ut sommartäcket till duntäcke och ska mysa ner mig inatt.

True

Bild: Linn

Cupcakeparty!

Vänner... Detta är ett måste innom en snar framtid!

 

 

 


Chop her arms off!

På ena armen bär hon snyggaste väskan jag sett på länge (Alexander Wang) och på den andra har hon en låååång kille. Varför är det alltid så att alla korta tjejer ska haffa alla långa killar? Vore det inte bättre om man kunde hålla sig lite mer till sin egen längd?

Jag tycker det är svårt att hitta killar som passar mig just i längd. Jag är 1,76 och vill gärna ha klackar när jag går ut. Det betyder att jag i stort sätt behöver en kille som är minst 1, 86... Men finns de såna? Jag tycker det ser ut som alla män slutar växa vid 1,72. Why????

 

 

 


Alexander McQueen S/S 2010

Snackisen just nu. Jag älskar dem! Måste bara vara en mästare på höööga klackar...

Svettigt

Idol är 4:ans stora grej men måste Peter och Katrin snacka om svett hela tiden? Jag förstår att det kan bli lite otajmat med tiden ibland men "ser lite svettigt ut", "det är svettigt", "du är lite svettig i pannan" är saker som känns totalt överflödiga och allmänt otrevligt att prata om. Visst att det är naturligt och allt sånt crap men jag tror inte ens mina fingrar räcker till att räkna alla gånger de nämnde transpireringen....

The Blueprint 3/ Jay-z feat. Alicia Keys - Empire state of mind


Tvtittande

Nu blir det Idol...

Take me there


Köpställen: Chanel, Burberry Prorsum, Christian Louboutin, Ray Ban, YSL

Fyndat

 

 


So over it

Lårhöga stövlar i all ära men jag börjar bli trött på dem... De syns överallt och alla ser snarlika ut. Personligen kör jag stenhårt på ett par klassiska mörkbruna stövlar i lätt mc modell. Känns mer praktiskt och är snyggare än de uttjatade höga benkramarna.

Chic på K:fem

När jag fick hem Chic här om dagen blev jag lite glatt överraskad av att se mig i tidningen. Jag och Sara har lyckats klämma in oss på ett hörn.


A piece of heaven

Spanade in denna sjukt snygga tröja här. Tror den kommer finnas i min garderob inom en snar framtid...

Fall time...

Köpställen: Burberry, H&M, UGG Australia, Topshop, Delias

 

 


Spring/Summer 2010

Var inne på Style.com och såg Chanels underbart söta vår/sommar kollektion. En total blandning av sött och lite småsalt som toppades med lite hallon. Med allt prat om Chanel nu i höst (pg.a filmen m.m.) så har mina ögon öppnats för detta märke. Det är inget jag själv har råd med men att få inspiration och en dos ögongodis är ovärderligt.

Tror på träskor och stora plastarmband till sommaren. Sedan är väskan klassisk, här är den dock lite uppdaterad med en annan textur.


Mañana

Imorgon måste jag ta mig ut och köpa ett eller hundra diadem! Min lugg som jag har nu får mig att vilja raka av allt hår. Tror inte jag skulle klara av en "Britney" men de e snudd på att jag gör en.

Collage

Här kommer lite bilder från min resa.

So nice


RSS 2.0